Παρασκευή 31.07.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ αποχαιρετά τον Σπύρο Ζουπάνο - Φτωχότερος από σήμερα ο κερκυραϊκός ναυτικός αθλητισμός

ΠΕΝΘΟΣ
31 Ιουλίου 2026 / 11:08
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Φτωχότερη η οικογένεια του Ν.Α.Ο.Κ.

Έφυγε και ο Σπύρος Ζουπάνος, ο δικός μας Πινπιρέλος, πρωταθλητής κολύμβησης και μεγάλος πολίστας, πάντα με τα χρώματα του Ομίλου. 

Αποτέλεσε μια εμβληματική προσωπικότητα της τοπικής υδατοσφαίρισης, μέλος της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70, που αγωνίστηκε στην Α' εθνική και μέρος μια ομάδας αθλητών που επηρέασαν την μετάβαση στην επόμενη γενιά του 80.

Με συγκίνηση θυμόμαστε ότι περιμέναμε τα καλοκαίρια την επιστροφή του Σπύρου από την Ιταλία για να δούμε και να μάθουμε από κοντά την δεξιοτεχνία του, εκεί στο κολυμβητήριο του Ομίλου.

Ο Σπύρος ήταν πάντοτε με τον δικό του τρόπο κοντά στον Όμιλο, ενδιαφερόταν και ανησυχούσε για αυτόν.

Χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Γιάννενα και τελικά δεν τα κατάφερε, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην πόλη που ζούσε και αγαπούσε.

Συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Ο Πινπιρέλος θα  αποτελεί πάντοτε μέρος της ιστορίας του τοπικού αθλητισμού και των αναμνήσεων μας.

Εμφανίσεις: 738
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.