Φωτιά σε εστιατόριο στη Στρογγυλή τα ξημερώματα – Μόνο υλικές ζημιές
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής – Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 5/8 σε επιχειρησιακό χώρο εστιατορίου στην περιοχή της Στρογγυλής.
Από τη φωτια προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και τις υποδομές της επιχείρησης, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες, οι οποίοι περιόρισαν και έσβησαν αμέσως τη φωτιά.
Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα (ΑΚΕΕ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

