Ευχαριστήριο κατοίκου που πλημμύρισε στου Κωτσέλα προς την Πολιτική Προστασία του Δήμου

Παρακαλώ θερμά για τον προγραμματισμό της αποσυμφόρησης του συνόλου του δικτύου της τάφρου Κωτσέλα, ώστε και άλλες οικογένειες και επιχειρήσεις να μην αντιμετωπίσουν τις ίδιες ζημιές που βιώσαμε εμείς πριν λίγες ημέρες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρνται τα εξής:
Με το παρόν θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση της υπηρεσίας σας στην επείγουσα έκκληση που υπέβαλα σχετικά με την απομάκρυνση κορμών, φερτών υλικών και τη διευθέτηση της τάφρου Κωτσέλα, έπειτα από τα πρωτόγνωρα πλημμυρικά φαινόμενα της 30ης Αυγούστου.
Ήδη, μόλις δύο ημέρες μετά το αίτημα και τις τηλεφωνικές μου οχλήσεις. μεγάλο μέρος της τάφρου από το οποίο προήλθε η υπερχείλιση, έχει καθαριστεί γεγονός που αποδεικνύει την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίησή σας,
Ιδιαίτερη μνεία οφείλω να κάνω στην κυρία Δημέγγελη καθώς και στον κύριο Πουλημένο, για τον επαγγελματισμό, την άμεση εξυπηρέτηση και την προσωπική τους ευαισθησία στην αντιμετώπιση του ζητήματος. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την προστασία της περιοχής.
Επιπλέον, θα ήθελα να τονίσω πως, από όλες τις υπηρεσίες στις οποίες απευθύνθηκε το αίτημά μας, ενόψει μάλιστα και νέας επικείμενης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προγνώσεις, η Πολιτική Προστασία ήταν η μόνη που ανταποκρίθηκε άμεσα. Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη δέσμευσή σας για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους.
Τέλος, παρακαλώ θερμά για τον προγραμματισμό της αποσυμφόρησης του συνόλου του δικτύου της τάφρου Κωτσέλα, ώστε και άλλες οικογένειες και επιχειρήσεις να μην αντιμετωπίσουν τις ίδιες ζημιές που βιώσαμε εμείς πριν λίγες ημέρες.
Με εκτίμηση.
Κορωνάκη Δήμητρα
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.