ΑΕΛ: Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό είναι το σλόγκαν στα εισιτήρια διαρκείας που ήδη κυκλοφόρησε η ΑΕ Λευκίμμης και δεν είναι απλά ένα σλόγκαν,
Η ΑΕΛ που πλέον έχει δέκα μέρες προετοιμασίας με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, συν τις ανανεώσεις των παικτών, φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στον Όμιλο που θα αγωνιστεί. Όμως πάντα είχε μια τεράστια στήριξη και αυτή είναι του κόσμου της, ο οποίος φανατικά την ακολουθεί παντού. Είναι ο 12ος παίκτης και το δείχνει χρόνια τώρα στις κερκίδες, εντός και εκτός έδρας, αλλά και όλες αυτές τις μέρες που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας η ζήτηση είναι τέτοια που εκτός των άλλων εργασιών στο δημοτικό γήπεδο θα χρειαστεί και επέκταση της κερκίδας.
Ο Γιάννης Σφακιανάκης με τον Φίλιππο Τάντη προσπαθούν πάρα πολύ μαζί με τους παίκτες της ομάδας δουλεύοντας αρκετές ώρες κάθε μέρα στο γήπεδο κάτω από δύσκολες συνθήκες για να είναι στις 17 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα, έτοιμη η ΑΕΛ, η οποία θα δώσει το πρώτο φιλικό ματς το Σάββατο στις 18:30 με αντίπαλο την Κ20 του ΑΟΚΚ, στη Λευκίμμη.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.