Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπαίνει ο εργολάβος στο γήπεδο της ΑΕΛ. Ξεκινάνε έργα 98.500€

ΑΕ Λευκίμμης
03 Αυγούστου 2017 / 18:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προγραμματισμένη από την περιφέρεια είναι η μετάβαση του αρμόδιου κλιμακίου ελέγχου του γηπέδου της Λευκίμμης ώστε να δοθεί άδεια για να μπορέσει η ομάδα να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα στη Γ΄ Εθνική.

Η αλήθεια είναι ότι μικροεπεμβάσεις θα χρειαστούν και η επιτροπή που ξέρει τα στάνταρ που απαιτούνται για το λόγο αυτό έγκαιρα έχει προγραμματίσει τον έλεγχο έτσι ώστε να δώσει τις οδηγίες για να διορθωθούν οι όποιες παραλείψεις. Το θετικό είναι πως με τις περσινές παρεμβάσεις της διοίκησης, ελάχιστα απαιτούνται, με μοναδικό σημείο αναφοράς την αλλαγή χλοοτάπητα που θα βοηθούσε περισσότερο την ομάδα, αφού στον υπάρχοντα θα γίνουν κάποια «μπαλώματα» για να χρησιμοποιηθεί ώσπου να γίνει η αλλαγή.
Είναι γεγονός ότι από τον Μάιο η Περιφέρεια έχει εγκρίνει 180.000€ για την αλλαγή χλοοτάπητα, οι μελέτες και τα γραφειοκρατικά γίνονται σε γοργούς ρυθμούς, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να γίνει το έργο άμεσα, δεν προλαβαίνει την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι στις 17 Σεπτεμβρίου. Παρ΄ όλα αυτά είναι η πρώτη φορά που θα αλλαχθεί συνθετικός χλοοτάπητας σε γήπεδο, αφού εδώ και 13 χρόνια που ξεκίνησε η τοποθέτηση σε πολλά γήπεδα, πουθενά δεν έχει αλλαχθεί.
Όπως έχουμε αναφέρει, από τον Νοέμβριο του 2016 ένα άλλο κονδύλιο, ύψους 98.500€ εγκρίθηκε από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, μετά από πρόταση του Δήμου Κέρκυρας, για το γήπεδο της Λευκίμμης. Τα χρήματα αυτά είναι για να πραγματοποιηθούν έργα στο πάρκινγκ, το γήπεδο του τένις και τον περιβάλλοντα χώρο, που ούτως η άλλως με δικά της χρήματα και πολύ προσωπική εργασία είχε «συμμαζέψει» πέρσι τέτοια εποχή η διοίκηση και οι φίλοι της ΑΕΛ.
Βέβαια για να ξεκινήσει κάθε τέτοιο έργο απαιτούνται διαδικασίες και χρονοβόρα διαδικασία, όμως εδώ όλα έχουν τελειώσει και αυτές τις μέρες έριξε τις τελευταίες ματιές ο εργολάβος που αναλαμβάνει τα έργα και οι πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες μέρες, ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα εγκατασταθεί για να γίνουν οι παρεμβάσεις.