Τρίτη 06.05.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικά προετοιμασίας ο ΝΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Υδατοσφαίριση
13 Δεκεμβρίου 2017 / 17:40
Σπύρος Πίκουλας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ακαδημιών για τη συμμετοχή τους στα Πανελληνιά Πρωταθλήματα του Φεβρουαρίου,

οι ομάδες Πανκορασίδων, μίνι παίδων και παίδων, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου για φιλικά προετοιμασίας με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ). Η εικόνα όλων των παιδιών ήταν άκρως ικανοποιητική και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους για τη συνέχιση της καλύτερης προετοιμασίας τους.
Πιστοί στην αλλαγή φιλοσοφίας του τμήματος για τη στήριξη των ακαδημιών, ο Όμιλος στηρίζει την προσπάθεια αυτή με όλες του τις δυνάμεις και ευελπιστεί ότι σύντομα θα έχει πετύχει τον στόχο του που είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με εξ ολοκλήρου Κερκυραίους παίκτες.
Στην αποστολή μετείχαν όλοι οι προπονητές του τμήματος, Καρδόνας Σ., Θωμάς Σ., Χατζηγιώργης Γ., Μπαλανίκας Γ. και ο έφορος του τμήματος κ. Διαβάτης Π.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Ανδριώτης Α., Ανδριώτης Α., Βαρότσης, Βασιλάκης, Βέλιος, Γεραγότας, Γκόγκας, Γουργός Π., Γουργός Χ., Δόικας, Ιασιμόπουλος, Ιασονίδης, Κακίας, Καλαμάρας, Καρύδης, Κασταμονίτης, Κατσαρός Α., Κατσαρός Σ., Καψοκαβάδης, Κοσκινάς, Λιάκουρας, Λιτσαρδόπουλος, Λούβρος, Μπογιάκης, Μπορσεβτσκι, Οικονόμου, Πιτικάρης, Ραψομανίκης, Σερμέτης Α., Σερμέτης Ε., Τσούκας, Χατζηανδρέου.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση η συμμετοχή για πρώτη φορά σε αποστολή του Ομίλου η παρουσία ομάδας Πανκορασίδων μετά από πολλά  χρόνια στο τμήμα υδατοσφαίρισης, αποτελούμενη από τις Σκορδίλη Α., Ζερβού Α., Ρέτση Γ., Διαβάτη Ε., Μαρτζούκου Ε., Χατζηγιώργη Ι., Φαϊτά Κ., Αναλυτή Λ., Αναλυτή Ν. και Καρδόνα Μ. οι οποίες και άφησαν καλές εντυπώσεις με στόχο τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Απριλίου.
Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.