Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λίστα με τα προβλήματα στο «Ναυσιθόειο» κάνει ο Δήμος

Ναυσιθόειο
17 Ιανουαρίου 2018 / 10:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε καθημερινή σχεδόν βάση επισκέπτεται ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Γουλής μαζί με το συνεργείο του Δήμου,

το κλειστό γυμναστήριο «Ναυσιθόειο» στα Γενικά Λύκεια, προκειμένου να καταγράψουν τις φθορές, να εκτιμήσουν τις ανάγκες του κτηρίου και να διαπιστώσουν επακριβώς τα προβλήματα των εγκαταστάσεων.
Σκοπός είναι να αντιμετωπισθούν σε πρώτη πλάνο όσα από τα προβλήματα επιδέχονται άμεσης αντιμετώπισης. Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης μελέτης που θα ετοιμαστεί  με σκοπό την ανακαίνιση του κτηρίου, θα ενταχθούν όλα τα προβλήματα όπως η ανακατασκευή των τουαλετών, των αποδυτηρίων, της οροφής κ.α.
Η “Ενημέρωση” επικοινώνησε με τον κ. Γουλή ο οποίος όπως ενημέρωσε θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κ’ άλλες επισκέψεις προκειμένου να συλλεχθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που θα μπουν στην μελέτη.
Ερωτηθείς  για το πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά των επισκέψεων αλλά και η ολοκλήρωση της μελέτης, απάντησε ότι δεν γνωρίζει τον ακριβή χρόνο οπότε και το πότε θα αρχίσουν οι εργασίες παραμένει άγνωστο επίσης.
Ωστόσο οι εργασίες στο «Ναυσιθόειο» δεν θα ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης αλλά θα εκπονηθούν «ιδίοις πόροις» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.