Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο μάτι των Αρχών το περσινό ΠΑΟΚ - Κέρκυρα

Στημένα παιχνίδια
14 Φεβρουαρίου 2018 / 17:48
Σπύρος Πίκουλας

Δεν είναι ασύνηθες το να ψάχνουν οι αρχές παιχνίδια που θεωρούν ότι πιθανόν έχουν «στηθεί» και η ομάδα της Κέρκυρας

δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε κάτι τέτοιο, αν και σε όλες τις προηγούμενες φορές κρίθηκε ότι τα παιχνίδια της δεν είχαν χειραγωγηθεί.
Τώρα, οι ελεγκτικές Αρχές έχουν βάλει στο μάτι το περσινό ΠΑΟΚ - Κέρκυρα για χειραγώγηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», είναι ένα από τα ματς που έχουν μπει στο μικροσκόπιο τους, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 30/4 για την 30ή αγωνιστική και έληξε με 5-1 υπέρ του «Δικέφαλου του Βορρά».
Μάλιστα, όπως τονίζεται, η Οικονομική Αστυνομία έχει ζητήσει απ' όλες τις στοιχηματικές εταιρίες αλλά και τον ΟΠΑΠ να στείλουν στοιχεία μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.
Αυτό που ερευνάται κυρίως είναι το πόσοι πόνταραν ότι η Κέρκυρα θα χάνει με 2 γκολ στο ημίχρονο και πόσοι έπαιξαν να μπουν 4 γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Θυμίζουμε, ότι το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-1.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια