Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έπαιξαν για την Μέλισσα οι παλαίμαχοι Κέρκυρας-Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννενα

Παλαίμαχοι
09 Ιουνίου 2016 / 17:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό έγινε στο ΕΑΚΚ, με αντιπάλους μια ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων του νησιού μας (που συντονίζει ο Αποστόλης Τζουβάρας) και των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο αγώνας που έγινε στο ΕΑΚΚ, συγκέντρωσε πολλές παλιές δόξες του παρελθόντος, στις μεγάλες μάχες που έδιναν άλλοτε ο ΑΟ Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και δοθείσης της ευκαιρίας τιμήθηκαν δυο μεγάλες μορφές του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου που διέπρεψαν με τα χρώματα και του ΑΟ Κέρκυρα και του ΠΑΣ Γιάννενα, ο Νάσος Μπρεντάνος και ο Διονύσης Αλεξάκης. 
Τις απονομές στους τιμώμενους έκαναν στον Νάσο Μπρεντάνο ο Άκης Πανδής και στον Διονύση Αλεξάκη ο Δήμος Σφήκας (φωτό), ενώ σε δεύτερη μοίρα περνάει ο αγώνας, ανάμεσα σε παλιούς αντιπάλους, που βρέθηκαν στο ΕΑΚΚ, έχοντας από τέσσερις έως και πάνω από έξι δεκαετίες στην πλάτη τους, άσπρα μαλλιά και περιττά κιλά, αλλά μεγάλη αγάπη για τον συνάνθρωπο, την στήριξη και βοήθειά του και φυσικά για τον αθλητισμό που δεν τον εγκαταλείπουν. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια