Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρίαινα Βούλας - ΝΑΟΚ 9-7

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
30 Ιανουαρίου 2022 / 17:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα προγνωστικά ήθελαν το ματς τελειωμένο εναντίον του ΝΑΟΚ. Άλλωστε η Τρίαινα Βούλας, τυπικά «γηπεδούχος» στο κολυμβητήριο Σπ. Γιαννιώτης όμως, είναι ομάδα που αναμένεται να διεκδικήσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Ενώ ο ΝΑΟΚ προετοιμάζεται στην κανονική διάκρκεια του πρωταθλήματος για τους play out αγώνες και την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Όμως μέσα στο νερό της πισίνας τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο ΝΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ και έβαλε δύσκολα της Τρίαινας.

Έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο ισόπαλες. Εκεί φάνηκε η ανωτερότητα των παικτών της αθηναϊκής ομάδας, που πήρε προβάδισμα και τριών τερμάτων ακόμα. Μείωσε ο ΝΑΟΚ και η αναμέτρηση έληξε με σκορ 9-7 σε βάρος της κερκυραϊκής ομάδας και υπέρ της «γηπεδούχου» ύστερα από τη fair play συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες λόγω των γνωστών προβλημάτων του ΝΑΟΚ με το κολυμβητήριο, στον πρώτο γύρο.

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-2, 3-3, 4-2.
Σκόρερ: Τρίαινα Βούλας: Γούρας 1, Γαβαλάς Σπ. 2, Γαβαλάς Γ. 1, Δούκας 2, Δημακόπουλος 1, Φωτίου 1, Αλεβίζος 1.

ΝΑΟ Κέρκυρας: Βιζυράκης 2, Δοϊκας 1, Αρμένης 1, Μελιδωνιώτης 1, Μαρτζούκος 2.


Προβλήματα όμως που δε λένε να ξεπεραστούν. Έτσι ο φωτεινός πίνακας του κολυμβητηρίου παραμένει πεισματικά... σκοτεινός, με την ερμηνεία ότι έχει καεί κάποια πλακέτα του. Βετεράνοι πλέον παίκτες του ΝΑΟΚ γελούν με αυτήν την εξήγηση που κρατάει από τα παιδικά τους χρόνια ακόμα.

Ο θρύλος λέει πως προσφέρεται δεύτερο χέρι αναταλλακτικό από πισίνα της Πάτρας αλλά αλίμονο δεν διατίθενται οι πόροι για να το αποκτήσει το «Σπ. Γιαννιώτης» του ΕΑΚΚ. Κι όμως το πόλο είναι παιχνίδι που παίζεται με το ρολόι. Μόνον που εδώ θυμίζει ραντεβού στα τυφλά!