Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στον Χάρη Θεοδόση από τον Σύλλογο «Στήριξη»

Χάρης Θεοδόσης
09 Φεβρουαρίου 2022 / 12:09

«Για άλλη μια φορά, Χάρη, ξεπέρασες τον εαυτό σου και μας έκανες υπερήφανους»

Ο Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» θεωρεί χρέος του να συγχαρεί  τον Κερκυραίο αθλητή του ice swimming (κολύμβηση στον πάγο) Χάρη Θεοδόση για τη μεγάλη του επιτυχία. Είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Glogow της Πολωνίας:

«Για άλλη μια φορά, Χάρη, ξεπέρασες τον εαυτό σου και μας έκανες υπερήφανους. Είσαι ο μοναχικός «καβαλάρης» της θάλασσας που όλοι σε βλέπουμε καθημερινά να δαμάζεις τα νερά με κάθε καιρό  και να κολυμπάς ανοιχτά από το φρούριο, το Ν.Α.Ο.Κ. και τον κόλπο της Γαρίτσας. Παραμένεις ταπεινός πάντα για τα επιτεύγματά σου και αποτελείς παράδειγμα για εμάς.

Η δύναμη της θέλησης και του ψυχισμού, αλλά και της αυταπάρνησης είναι τα μηνύματα που στέλνεις σε όλους μας για το πού μπορεί κανείς να φτάσει αν πιστεύει στον εαυτό του και αγωνίζεται κόντρα στα εμπόδια  ξεπερνώντας τα όριά του.

Σε θαυμάζουμε και χαιρόμαστε. Είμαστε κοντά σου και σου  ευχόμαστε ένα βήμα « μια χεριά» παραπάνω. Αξίζεις γι΄αυτό που καθημερινά παλεύεις και επιβραβεύεσαι με το μοναδικό χαμόγελο της πολυαγαπημένης σου μητέρας, που καθημερινά αγναντεύει τον αγώνα σου από το Ν.Α.Ο.Κ. Αυτό το χαμόγελο θα αποτελεί για σένα και το ξεχωριστό παράσημο σε όλη σου τη ζωή. Πάντα επιτυχίες».