Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι συμμετοχές των Κερκυραίων στο ΣΕΦ 26 & 27 Φλεβάρη

36ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
24 Φεβρουαρίου 2022 / 16:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26 & 27 Φλεβάρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί το 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συμμετοχή σχεδόν 700 αθλητών-τριων.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26 & 27 Φλεβάρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί το 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συμμετοχή σχεδόν 700 αθλητών-τριων.  Ανάμεσά τους και 8 παιδιά που έχουν ανδρωθεί στην Κέρκυρα, σε Κερκυραϊκό 5 και σε ΑΟ Κέρκυρα 3, αλλά μόλις η Ηρώ Βραδή θα εκπροσωπήσει σύλλογο του νησιού μας, αφού όλα τα άλλα παιδιά έχουν πάρει μεταγραφή για άλλους συλλόγους. Ανάμεσά τους η 2η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ. Ρωμαίου, οι πρώτοι στην Ευρώπη Ματζουρογιάννης και Καρύδη και η 1η στον κόσμο στη Γυμνασιάδα Π. Δόση.    

Ο ΣΕΓΑΣ, δημοσίευσε κατ΄ αγώνισμα δημοσιεύονται τους συμμετέχοντες και επιλαχόντες. Εμείς αναφέρουμε τα «παιδιά της Κέρκυρας» που έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν και είναι:

Η 18χρονη Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού, στο άλμα επί κοντώ θα πάει για μετάλλιο, αφού εκτός από την Πόλακ που δύσκολα θα χάσει την 1η θέση, οι αντίπαλές της δεν είναι καλύτερες από αυτήν. Άλλωστε βρέθηκε στην Αθήνα με τον Π. Σκορδίλη για προπονήσεις και περιμένουμε κάτι καλό από αυτή τη συμμετοχή.

Στο τριπλούν δυο αθλήτριες που ανέδειξε ο Π. Σκορδίλης και ο Κερκυραϊκός, θα βρεθούν αντιμέτωπες και για πρώτη φορά χωρίς τη φανέλα του ΚΓΣ. Η Σπ. Καρύδη με τον Κάλλιστο και η Κ. Ρωμαίου με τον Παναθηναϊκό. Η Καρύδη ε΄ναι φαβορί για την 1η θέση, ενώ η Ρωμαίου μπορεί το μετάλλιο.

Ο Σπ. Δουκατέλης του Κερκυραϊκού θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση αγωνιζόμενος στα 200μ. με στόχο πρώτα να βρεθεί στον τελικό και μετά να πετύχει κάτι περισσότερο. Μάλιστα έχει δηλώσει συμμετοχή και στα 400μ. όπου προσανατολίζεται να ακολουθήσει και εδώ θα κυνηγήσει ένα καλό χρόνο αρχικά και την καλύτερη θέση στη συνέχεια.  

 Ο Π. Ματζουρογιάννης με τα χρώματα του Κάλλιστου θα κυνηγήσει το μετάλλιο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μ. Τέντογλου δεν χάνει από κανέναν.

Στους επιλαχόντες ο 21χρονος κερκυραίος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, είναι δεκαθλητής,  Φ. Ρέβης, ο οποίος από ξεκίνησε από τον ΑΟ Κέρκυρα 2015 και τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανελλήνιου, δηλώθηκε στη σφαίρα.    

Στο άλμα τριπλούν ο Δ. Μονόπωλης, πρώην του Κερκυραϊκού, θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Γ.Σ. Κηφισιάς και θα κυνηγήσει το μετάλλιο.

Στο άλμα εις ύψος θα πάρουν μέρος δυο πρώην του ΑΟ Κέρκυρα 2015 και νυν του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, τα αδέλφια Παναγιώτα και ο Γιώργος Δόσης με πολλές πιθανότητες και οι δυο να φτάσουν στο μετάλλιο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια