Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον Ελληνοολλανδό Μάριο Λώμη η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
05 Ιανουαρίου 2023 / 11:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το "καλημέρα" της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, η ΑΕΛ φρόντισε να ενημερώσει ότι έκανε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση.

Πήρε ένα έμπειρο επιθετικό ο οποίος έχει εξαιρετικό βιογραφικό και αν δει κανείς και το βίντεο που ανάρτησε η «Βασίλισσα του Νότου» δείχνει να είναι εξαιρετική περίπτωση. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η ομάδα έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο και από την 2η θέση που είναι τώρα, ενώ η λογική λέει ότι θα έχουμε και άλλες προσθήκες.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Λώμη! Ο 28χρονος ελληνοολλανδός επιθετικός αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από το νησί μας, ενώ γεννήθηκε στο Χάαρλεμ της Ολλανδίας απ' όπου ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Το 2017 σε ηλικία 22 ετών πήρε υποτροφία και αγωνίστηκε για το πανεπιστήμιο Creighton των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι τρομερές του επιθετικές ικανότητες δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτές από μεγάλα club και αγωνίστηκε για τρία χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο στις ομάδες El Paso, Greenville και North Carolina FC στο USL Championship (2η κατηγορία των ΗΠΑ). Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Premier League της Μάλτας για τη Sirens FC. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες και πολλά γκολ με την ομάδα μας!».

Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωσή της η ΑΕ Λευκίμμης, ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι επιθετικοί Γεωργακόπουλος, Στεργίου και ο αμυντικός Κατσέλης.

Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, Κωνσταντίνο Στεργίου και Ιωάννη Κατσέλη.Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια