Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ορισμός των αγώνων, η θέση της ένωσης για τις αναβολές

ΕΠΣΚ
16 Φεβρουαρίου 2023 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναβολή όλων των αγώνων της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας έγινε αιτία κάποιων συζητήσεων, με την Ένωση άμεσα με δελτίο τύπου να ενημερώνει τόσο για τον ορισμό της αγωνιστικής, όσο και των αγώνων που έχουν αναβληθεί παλιότερα και βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναβολή όλων των αγώνων της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας έγινε αιτία κάποιων συζητήσεων, με την Ένωση άμεσα με δελτίο τύπου να ενημερώνει τόσο για τον ορισμό της αγωνιστικής, όσο και των αγώνων που έχουν αναβληθεί παλιότερα και βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, σε μια κρίσιμη καμπή των πρωταθλημάτων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν μουρμούρες και σχόλια.
 
Το δελτίο τύπου
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο πολλές ομάδες να ζητούν καταχρηστικά αναβολές αγώνων τους ακόμα και για ασήμαντους λόγους και όχι μόνο. Επειδή τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική τους φάση και για την αξιοπιστία αυτών η Ε.Ε. της ΕΠΣ Κ αποφάσισε τα εξής:
1) Κανένας αγώνα δεν αναβάλλεται και κυρίως με το σωματείο των Παξών πάρα μόνο για λόγους κακών καιρικών συνθηκών και σε περίπτωση μη διεξαγωγής ο αγώνας θα γίνεται την επόμενη ημέρα.
2) Βάση της προκήρυξης άρθρο 7παρ.4 και 5, κοινή συναίνεση δυο ομάδων δεν προβλέπεται για αναβολή αγώνων.
3) Παρακαλούμε θερμά όλους να βοηθήσουν για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων
4) Όλα τα παραπάνω θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Κατόπιν τούτου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής σύμφωνα με τις ανάγκες των μικτών μας Ομάδων
Η εμβόλιμη αγωνιστικής 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τέταρτη 22.02.2023 και Πέμπτη 23.02.2023
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 15.30
ΑΟ Κάβος – Θιναλιακός
Κρόνος Αργυράδων – ΟΦΑΜ
ΠΑΟ Κορακιάνας – ΑΟ Κέρκυρα
13:00 ΑΟ Παξοί- Ολυμπιάδα Καρουσάδων
Οδυσσέας – Κεραυνός Αγ. Νικολάου
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 15.30
ΠΑΟ Σφακιανάκης – Αχιλλέας
Όλυμπος – Αναγέννηση Περιβολίου
Την Τετάρτη 01.03.2023 θα διεξαχθούν οι αγώνες των αναβληθέντων αγώνων
Τετάρτη 1 Μαρτίου ώρα 15.30
Αχιλλέας Νυμφών – ΑΟ Παξοί
Ομόνοια – Θύελλα
Ηρακλής Αγ. Δέκα – Κεραυνό Δραγωτινών
Τετάρτη 8 Μαρτίου ώρα 15.30
13:00 ΑΟ Παξοί - ΟΦΑΜ
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τις ανάγκες της Επιτροπής Διαιτησίας ενδέχεται να γίνονται αλλαγές στις μέρες και ώρες των προγραμματισμένων αγώνων. Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ανάλογα και με το πρόγραμμα των ομάδων μας στην Γ Εθνική κατηγορία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια