Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τουρνουά grass handball» για όλους στην Κάτω Πλατεία

«Τουρνουά grass handball»
23 Αυγούστου 2023 / 15:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Λίγο πολύ έχει ταυτιστεί με αγώνες σε κλειστά γυμναστήρια το χάντμπολ, αλλά η εξέλιξή του είναι ραγδαία, αφού πλέον έχουμε και πρωτάθλημα σε άμμο και άλλες πολλές παραλλαγές του όμορφου αυτού αθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το χάντμπολ έχει μπει για καλά στα σπίτια των Κερκυραίων και πάρα πολλά παιδιά ασχολούνται με ένα άθλημα το οποίο έχει στείλει δεκάδες κερκυραίους-ραιες στην Εθνική μας ομάδα. Ένα άθλημα που με πρωτοπόρο τον Νίκο Πέρρο και τον Φαίακα, από την δεκαετία του ΄80 μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές.

Λίγο πολύ έχει ταυτιστεί με αγώνες σε κλειστά γυμναστήρια το χάντμπολ, αλλά η εξέλιξή του είναι ραγδαία, αφού πλέον έχουμε και πρωτάθλημα σε άμμο και άλλες πολλές παραλλαγές του όμορφου αυτού αθλήματος.

Στην Κάτω Πλατεία, στον «ιερό» αυτό αθλητικό χώρο που έχει χρησιμοποιηθεί για αγώνες αρκετών αθλημάτων, αλλά κυρίως κρίκετ, ο Φαίακας είχε διοργανώσει αγώνες χάντμπολ σε γρασίδι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είχαν πάρει μέρος δεκάδες παιδιά μικρών κυρίως ηλικιών, αγόρια και κορίτσια και χάρηκαν παιγνίδι. Κάτι τέτοιο επαναλαμβάνει και φέτος ο Φαίακας, αφού διοργανώσει «Τουρνουά grass handball» το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικές μέρες.

Όπως αναφέρει με λακωνική του ανάρτηση ο Φαίακας, την Παρασκευή 25 Αυγούστου και Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, όπως και το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη, θα έχουμε πολύ παιγνίδι χάντμπολ και υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για όλους, όσοι αγαπάνε τον αθλητισμό, ακόμα και γι αυτούς που πρώτη φορά θα δοκιμάσουν να παίξουν «μπάλα με τα χέρια». Υπάρχει συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

 

Η ανακοίνωση

 

Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου να γνωρίσουμε από κοντά και να παίξουμε όλοι μαζί το άθλημα του Χάντμπολ

Παρασκευή 25 Αυγούστου

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

18:00 Κάτω Πλατεία

Τηλ. 697 941 5281 Κώστας, Υπ.Ακαδημιών

Σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κερκυραίων

 

ΦΩΤΟ@ΑΟ ΦΑΙΑΞ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια