Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Φλώρινα στο pre season fencing camp ο «Δαμοκλής»

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
06 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ξιφασκία, από την ίδρυση του ΚΑΣ ο Δαμοκλής έχει φέρει αποτελέσματα και μάλιστα τα τελευταία χρόνια με πολλές διακρίσεις για τα παιδιά της Κέρκυρας.

ΦΛΩΡΙΝΑ. Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ξιφασκία, από την ίδρυση του ΚΑΣ ο Δαμοκλής έχει φέρει αποτελέσματα και μάλιστα τα τελευταία χρόνια με πολλές διακρίσεις για τα παιδιά της Κέρκυρας. Σε αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά η παρουσία του κ. Στάθη Γεροσίδερη, ενός προπονητού που ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο και με τις πολλές και σπουδαίες του γνώσεις έχει δώσει ώθηση τόσο στα παιδιά, όσο και τον Σύλλογο.

Η προσπάθεια που γίνεται δεν είναι μόνο οι προπονήσεις στο νησί, αλλά η συμμετοχή σε πολλούς αγώνες, αλλά και σε camp που βοηθούν πάρα πολύ τα παιδιά στην εξέλιξή τους. Τελευταία παρουσία στη Φλώρινα όπου μαζί με τον τοπικό ΓΣ Φλώρινας ο ΚΑΣ Δαμοκλής συνδιοργάνωσε το pre season fencing camp, με μεγάλη συμμετοχή (135 άτομα) και από άλλες χώρες, όπως αναφέρει ο «Δαμοκλής»

 

Το δελτίο τύπου

 

Για μια ακόμα χρονιά, η όμορφη Φλώρινα φιλοξένησε το pre season fencing camp και υποδέχθηκε με υποδειγματικό τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει , 135 αθλητές και αθλήτριες από την Βουλγαρία, την Ρουμανία την Ιταλία και την Ελλάδα.

Η διοργάνωση διήρκησε οκτώ ημέρες και πραγματοποιήθηκε από την Γυμναστική Ένωση Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δαμοκλή υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του κορυφαίου επιστήμονα Dr Χ. Τσολάκη, καθηγητή ΤΕΦΑΑ, Διευθυντή sports excellence, Α Ορθοπεδικής κλινικής ΕΚΠΑ, ο οποίος ανέλαβε το πρόγραμμα και την φυσική κατάσταση της προετοιμασίας.

Ξεχωριστή η παρουσία της 2ης παγκόσμιας πρωταθλήτριας Δέσποινας Γεωργιάδου και του προπονητή της κυρίου Χρήστου Σαΐνη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην άρτια διοργάνωση ενός τόσο πολυπληθούς camp, μιας θαυμάσιας εκδήλωσης που προάγει τον υγιή αθλητισμό , την συνεργασία , την αναγνώριση της αξίας των αντιπάλων και τον σεβασμό.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία @gerosideris @gef.florinas @dimitris_doudos

Ευχαριστούμε τον ακούραστο προπονητή μας Στάθη Γεροσίδερη για την ποιοτική σχέση που χτίζει με τους αθλητές-παιδιά μας , αφήνει πρωτοβουλίες σ αυτά, δομεί χαρακτήρα και διδάσκει εφόδια ζωής, προσφέρει κίνητρα, σέβεται τους αθλητές και παραμένει πάντα ψύχραιμος . Διδάσκει το ευ αγωνίζεσθε, λειτουργεί ως πρότυπο θετικό που παρακινεί και εμπνέει. Αναζητά πληροφορίες, γνωρίζει τους αθλητές του, είναι επικοινωνιακός, καλός ακροατής και επιδεικνύει δέσμευση .

Ήταν φυσική απόρροια η αγωνιστική (βαθμολογίες σωματείων) και ηθική δικαίωση που πρόσφεραν οι επιλογές του. Λίγα χρόνια μετά απ αυτήν την απόφαση του @gerosideris, η οικογένειά μας μεγάλωσε με μικρά και σταθερά βήματα και μας χάρισε χαρές πολλές για την ΓΕΦ και ελπιδοφόρα μηνύματα για τον Damoklis.

Είμαστε υπερήφανοι κι ελπίζουμε να μας τιμά με την παρουσία του, πολλά χρόνια ακόμα.

 

ΦΩΤΟ@ΚΑΣ Ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια