Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα για την «Παραβατικότητα» της Ακαδημίας του Θιναλιακού

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
19 Μαρτίου 2024 / 15:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για μια ακόμη φορά η Ακαδημία του Θιναλιακού ασχολείται με θέματα που ταλανίζουν την σημερινή νεολαία, δεν είναι μόνο η προπόνηση και οι αγώνες για τα παιδιά, αλλά γενικότερα η ζωή, η καθημερινότητά τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη φορά η Ακαδημία του Θιναλιακού ασχολείται με θέματα που ταλανίζουν την σημερινή νεολαία, δεν είναι μόνο η προπόνηση και οι αγώνες για τα παιδιά, αλλά γενικότερα η ζωή, η καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθεί για τους παράγοντες που ευνοούν τη σκληρή, ακραία βία την οποία βλέπουμε στην καθημερινότητα των παιδιών, εμάς τους παλαιότερους μας ξενίζει, δεν έχουμε ζήσει, δεν έχουμε βιώσει όλα όσα γίνονται σήμερα. Είναι βία η οποία παρουσιάζεται παντού, στο σχολείο, στον αθλητικό χώρο, στην πλατεία, στο δρόμο και δεν έχει φρένο.

 Μια ημερίδα που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου και είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα παιδιά, όχι μόνο η αθλητική κοινότητα.

Η ανακοίνωση:

Ποιοι παράγοντες ευνοούν τη σκληρή, ακραία βία και τα σοκαριστικά περιστατικά που σημειώνονται καθημερινά μεταξύ ανηλίκων;

Μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, "κυριολεκτικά χάσαμε την μπάλα με τα παιδιά".

Εκφράζοντας την ανησυχία μας απέναντι στα φαινόμενα βίαιης συμπεριφοράς και παραβατικότητας, ανηλίκων διοργανώνουμε ημερίδα με θέμα:

"ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Εκδηλώσεις και διαχείριση στην προεφηβική και εφηβική ηλικία ".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στις 19:30, στο 1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίων - Αχαράβη.

Ομιλήτρια είναι η καταξιωμένη Ψυχολόγος MSC, Παίγνιο θεραπεύτρια, Εκπ. Συνθετική Ψυχοθεραπευτρια κα Έλενα Τσιριγώτη.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια