Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Αποβολή του Γεωργακόπουλου στο 35΄και Αστέρας – Εθνικός 0-2

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
31 Μαρτίου 2024 / 19:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Αστέρας Πετριτή κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, είχε πολύ δύσκολο έργο, αλλά και ανάγκη βαθμών στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν τα κατάφερε όμως, αφού έχασε 3-0 και πρέπει να ψάξει στη συνέχεια βαθμούς  εκτός έδρας για να καλύψει το χαμένο έδαφος.   

Καθοριστική στιγμή του ματς η αποβολή στο 35΄με απευθείας κόκκινη στον Κ. Γεωργακόπουλο για επικίνδυνο παίξιμο, αφού η ομάδα του Αστέρα έμεινε με 10 παίκτες και ενώ το σκορ ήταν 0-0 με την ομάδα του Ι. Σφακιανάκη να πηγαίνει πολύ καλά. Στη συνέχεια βέβαια άλλαξαν όλα τα πλάνα και στο τέλος τη νίκη πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο α΄ μέρος στο 5΄το πλασέ του Μετάι αποκρούει ο Τζαφέστας, ενώ στο 8΄ ο Γεωργακόπουλος κάνει την κεφαλιά που εξουδετερώνει ο Πατσιογεώργος. Στο 35΄είχαμε την κόκκινη και τρία λεπτά μετά ο Μετάι κέρδισε πέναλτι (αυστηρή απόφαση) σε μια φάση με τον Γαρδικιώτη, το αξιοποίησε ο Χατζής για το 0-1.  

Στην επανάληψη η αριθμητική υπεροχή του Εθνικού, δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα να απειλήσει ιδιαίτερα αν και προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού, οι πρωτοπόροι μπόρεσαν στο 78΄με τον Μουράτι να κάνουν το 0-2 και εκεί τελείωσαν όλα, ενώ το σκορ έκλεισε ο Γιαμαλίδης στο 84΄.

Διαιτητές: Σ. Πέτσας, Π. Παπαγεωργόπουλος, Χρ. Αλεξόπουλος  (ΕΠΣ Τρικάλων)

Αστέρας Πετριτή: Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γεωργοπάλης Χ., Γκασίδης, Γεωργακόπουλος (έπαιξαν και οι Λούβρος, Στεργίου Π., Κ., Τσιάβος, Σούκερας).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Τσαλαμπίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου, Κριεμάδης, Γκλιγκόπουλος, Μετάι, Τουλίκας Β. (έπαιξαν και οι Μηλιώτης, Μουράτι, Τσουλίκας Γ., Σεχολάρι). 

 

Σημ.: Τα στοιχεία του ματς είναι από τον Μιχάλη Γραμμένο

 

ΦΩΤΟ@ Αντώνης Καρύδης, από το ματς Αστέρα Πετριτή – Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια