Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές για νέο Δ.Σ. (13 Απριλίου) στην ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
03 Απριλίου 2024 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η παρουσία της «Βασίλισσας του Νότου» ΑΕ Λευκίμμης μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Γ΄ Εθνική ολοκληρώνεται με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού υποβιβάζεται και τη νέα σεζόν θα παίξει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παρουσία της «Βασίλισσας του Νότου» ΑΕ Λευκίμμης μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Γ΄ Εθνική ολοκληρώνεται με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού υποβιβάζεται και τη νέα σεζόν θα παίξει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Σίγουρα αυτή η πορεία ήταν καθόλα επιτυχημένη, καμιά άλλη ομάδα του νησιού μας δεν πέτυχε κάτι τέτοιο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά κάποια στιγμή όλα τα όμορφα τελειώνουν. Πλέον η ΑΕΛ έχει να διαχειριστεί μια άλλη κατάσταση, αρκετά δύσκολη, αφού θα πρέπει να σχεδιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, αν θέλει να είναι στην κορυφή του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Με βάση το νέο νόμο η ομάδα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το όποιο θα αναλάβει την δύσκολη αποστολή να ξανακτίσει μια δυνατή ομάδα, αφού μετά από κάθε υποβιβασμό, όλα γίνονται δύσκολα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ το μεθεπόμενο Σάββατο έχει προγραμματίσει να κάνει Γ.Σ. με απολογισμούς της θητείας της και παράλληλα να γίνουν εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 19.00' στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης.

ΘΕΜΑΤΑ:

1) Απολογισμός θητείας παρόντος Δ.Σ.

2) Συζήτηση σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας.

3) Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το καταστατικό.

4) Εγγραφή μελών.

Σε μια περίοδο που πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις για το μέλλον της «Βασίλισσας», ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει πιο δυνατή από ποτέ, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια