Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο ΕΑΚΚ το Final4 U-21 Παρασκευή 13 και Σάββατο 14/4

ΜΠΑΣΚΕΤ Final4 U-21 Ιόνιος
09 Απριλίου 2024 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η πρόκριση του Ιόνιου στο Final4 U-21 του πρωταθλήματος μπάσκετ, «έφερε» τους αγώνες στην Κέρκυρα και θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 13&14 Απρίλη στο ΕΑΚΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόκριση του Ιόνιου στο Final4 U-21 του πρωταθλήματος μπάσκετ, «έφερε» τους αγώνες στην Κέρκυρα και θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 13&14 Απρίλη στο ΕΑΚΚ.

Μάλιστα έχει γίνει η κλήρωση των ημιτελικών στα γραφεία της ΕΟΚ και τα ζευγάρια είναι Ιόνιος-Όλυμπος ΕΚΕ και Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας- ΚΟ Χολαργού. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν την Παρασκευή και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένες θα παίξουν για την 3η θέση. Στις 13 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 14 Απριλίου ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός.

Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι σε πολλά σάιτ που ασχολούνται με το μπάσκετ, υπάρχει αρνητική κριτική για την επιλογή του ΕΑΚΚ, σχόλια καυστικά για την κατάσταση του κλειστού με αναφορές ότι το μόνο που άλλαξε τα τελευταία 20-25 χρόνια είναι οι λάμπες στην οροφή, υπάρχει αναφορά για τον πίνακα που δεν μπορείς να δεις το σκορ, αφού οι μισές λάμπες του είναι καμένες, τα φάουλ ακόμη δείχνονται με ταμπελάκι, ενώ υπάρχει αναφορά και για τα αποδυτήρια.

Θεωρούμε ότι είναι καλό που έρχεται εδώ το final 4, αλλά όντως για μια τέτοια διοργάνωση, το δικό μας κλειστό έχει πολλά θέματα. Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούν αυτοί που ασχολούνται με το ΕΑΚΚ και να προχωρήσουν σε απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε το χειρότερο ίσως κλειστό γυμναστήριο στη Δυτική Ελλάδα, να «σουλουπωθεί».

 

ΦΩΤΟ@ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια