Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 στην Κέρκυρα

ΜΠΑΣΚΕΤ
12 Απριλίου 2024 / 17:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μια γιορτή του μπάσκετ έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο (13 & 14 Απρίλη) στο κλειστό του ΕΑΚΚ όπου θα γίνει το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 και ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι ο δικός μας Ιόνιος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια γιορτή του μπάσκετ έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο (13 & 14 Απρίλη) στο κλειστό του  ΕΑΚΚ όπου θα γίνει το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 και ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι ο δικός μας Ιόνιος.

Το να επιλεγεί η Κέρκυρα για γίνει το F4 είναι μεγάλη επιτυχία και ευλογία για τους φίλους του αθλήματος (και όχι μόνο) να δουν εξαιρετικούς αθλητές να αγωνίζονται στο νησί μας. Πέραν αυτού η συμμετοχή και οι πιθανότητες ο Ιόνιος να είναι πρωταθλητής Ελλάδος, είναι ένα επί πλέον κίνητρο να βρεθούμε όλοι στο ΕΑΚΚ στην μπασκετική γιορτή και να στηρίξουμε την ομάδα μας, αλλά παράλληλα να χειροκροτήσουμε και τις άλλες ομάδες, γιατί αυτό επιβάλλει η Κερκυραϊκή φιλοξενία.

Ο Ιόνιος έχει κατάφερε με την βοήθεια και των άλλων ομάδων του νησιού να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα,  αφού οι άλλες ομάδες (Φαίακας, Κερκυραϊκός, Ναυσίθοος) του έδωσαν ότι καλύτερο για να συμμετάσχει στην Κ21 και η συμβολή των άλλων ομάδων σε αυτή την επιτυχία είναι μεγάλη. Μάλιστα η ΕΣΚΑΒΔΕ φρόντισε το Σαββατοκύριακο να αναβάλει τα ματς των Κερκυραϊκών ομάδων έτσι ώστε να μπορέσουν αθλητές, παράγοντες, προπονητές να βρεθούν στη αθλητική αυτή γιορτή που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5μ.μ. και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με την διεξαγωγή του τελικού.

Ο Ιόνιος που απέκλεισε την Νεάπολη Θεσσαλονίκης με δυο νίκες στην φάση των οκτώ, θα είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα, αφού οι άλλες τρεις είναι ο ΚΟ Χολαργού και ο Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας από την Αττική, καθώς και ο Όλυμπος ΕΚΕ Κορδελιού από την Θεσσαλονίκη.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 13/4

17:00 Μίλων /Ίκαρος  Καλλιθέας  - ΚΟ Χολαργού

19:30 Ιόνιος  Κέρκυρας – ΑΣ Όλυμπος ΕΚΕ

Κυριακή 14/4

13:30 Μικρός τελικός

16:30 Μεγάλος τελικός

 

Φωτο@ΕΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια