Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Δεσύλλας: Στόχος να διεκδικήσουμε μετάλλιο

ΜΠΑΣΚΕΤ
12 Απριλίου 2024 / 17:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Προπονητής στην Κ21 του Ιόνιου είναι ο Σπύρος Δεσύλλας ο οποίος μίλησε web radio της Ομοσπονδίας και αναφέρθηκε στο Final-4 και στον Ιόνιοι, λέγοντας ότι στόχος είναι ένα μετάλλιο μεταξύ των άλλων είπε:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προπονητής στην Κ21 του Ιόνιου είναι ο Σπύρος Δεσύλλας ο οποίος μίλησε web radio της Ομοσπονδίας και αναφέρθηκε στο Final-4 και στον Ιόνιοι, λέγοντας ότι στόχος είναι ένα μετάλλιο μεταξύ των άλλων είπε:

Για την πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος U21: «Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το αποδείξαμε αφού δεν έχουμε κάνει ήττα στο πρωτάθλημα, έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να πάμε να διεκδικήσουμε το μετάλλιο. Είναι μια ιστορική επιτυχία για το νησί».

Για την ομάδα U21: «Έχουμε δύο φορές την εβδομάδα που κάνουμε μεμονωμένα προπονήσεις, αλλά κάνουμε μαζί και με την ομάδα του Ιονίου. Κάνουμε προπόνηση μαζί, γιατί και ο βασικός “κορμός” του Ιονίου που παίζει στη National League 2 στελεχώνεται από τα παιδιά της U21. Μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά στη κατηγορία αυτή, αλλά μετά έκαναν μια εκπληκτική πορεία και τώρα διεκδικούν τη 2η θέση στο πρωτάθλημά τους».

Για την πίεση που εξασκείται για τους χώρους ώστε να αναπτυχθεί το σπορ: «Αυτό είναι κάτι που το διεκδικούμε χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν ακουγόμαστε. Τώρα με τις επιτυχίες που έχουμε ελπίζουμε να… συγκινηθούν οι βουλευτές, οι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες και να κάνουν κι άλλα γήπεδα στο νησί. Είναι κρίμα η Κέρκυρα, που έχει ιστορία στο μπάσκετ, να μην έχει υποδομές ώστε να μπορέσει να αναπτύξει κι άλλο το άθλημα».

 

Να σημειώσουμε ότι ο Πάνος Κοντογιάννης, ο προπονητής (ο πλέον επιτυχημένος στο νησί τις τελευταίες δεκαετίες) της ανδρικής ομάδας του Ιόνιου, που τις τελευταίες δεκαετίες μπόρεσε να φέρει τον Φαίακα στην Β΄ Εθνική και φέτος με πολλά παιδιά της Κ21  στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, σε δηλώσεις προτρέπει τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο με δήλωση που μας έκανε λέγοντας… «Με την ευκαιρία του Final-4,  U21,που γίνεται το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα και μετέχει και η ομάδα μας, ο Ιόνιος, θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τόσο την ομάδα μας όσο και την όλη διοργάνωση που γίνεται πρώτη φορά στην στο νησί».

Ο προπονητής της Κ21 του Ιόνιου Σπ. Δεσύλλας κοουτάρει την ομάδα σε πρόσφατο παιγνίδι της ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια