Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξ αναβολής Κρόνος Αγρινίου - Φαίακας

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΚΑΒΔΕ
26 Απριλίου 2024 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ΕΣΚΑΒΔΕ, όρισε δυο ματς εξ αναβολής, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση, αφού ναι μεν η Νικόπολη είναι πρωταθλήτρια, αλλά γίνεται μάχη στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό το Σαββατοκύριακο η ΕΣΚΑΒΔΕ, όρισε δυο ματς εξ αναβολής, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση, αφού ναι μεν η Νικόπολη είναι πρωταθλήτρια, αλλά γίνεται μάχη στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ήδη έχουν «πέσει» Κερκυραϊκός, Κένταυροι Κέρκυρας και Ναύπακτος (που δεν μετείχε στο πρωτάθλημα), αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πύρρο Αρταίων ψάχνουν τη σωτηρία τους.

Ο Φαίακας που κατάφερε να φτάσει ήδη στις οκτώ νίκες μένει στην κατηγορία, μαζί με τον Λέοντα που έχει κάνει 12 νίκες, αλλά πρέπει να ταξιδέψει Σάββατο στο Αγρίνιο να αντιμετωπίσει τον Κρόνο. Αναλυτικά τα ματς είναι:

28/4 ΠΑΣ Γιάννινα – Αίας Άρτας (20η αγων.)

27/4 Κρόνος Αγρινίου – Φαίακας (23η αγων.)

 

Από το τελευταίο ματς του Φαίακα με την Νικόπολη ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια