Πέμπτη 08.05.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αγώνες Ελλάδας-Γερμανίας σε ζωντανή μετάδοση από το ECN

Κρίκετ γυναικών
07 Μαΐου 2025 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι ίσως ένα από τα κορυφαία γεγονότα για το κρίκετ η διεξαγωγή σειράς αγώνων (όπως έχουμε αναφέρει παλιότερα) ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες γυναικών στο κρίκετ, της Ελλάδας και της πολύ δυνατής Γερμανίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι ίσως ένα από τα κορυφαία γεγονότα για το κρίκετ η διεξαγωγή σειράς αγώνων (όπως έχουμε αναφέρει παλιότερα) ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες γυναικών στο κρίκετ, της Ελλάδας και της πολύ δυνατής Γερμανίας. Για τρεις μέρες στο γήπεδο της Μαρίνας στα Γουβιά οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες 7 συνολικά φορές, σε μια προσπάθεια καλύτερης θα λέγαμε προετοιμασίας, αφού με την ένταξη του κρίκετ στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα έχουμε προκριματικά και οι δυο ομάδες φυσικά θα πάρουν μέρος.

 

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά, παράλληλα έκανε αναφορά στην περιοδεία της γυναικείας ομάδας Beaconsfield CC στο νησί μας, με την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Η Εθνική Ομάδα Κρίκετ συνεχίζει με επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 9, 10 και 11 Μαΐου, αντιμετωπίζοντας την Εθνική Ομάδα της Γερμανίας στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το European Cricket Network (ECN). Η ομάδα της Γερμανίας είναι ιδιαίτερα δυνατή, γεγονός που προμηνύει επτά συναρπαστικούς και απαιτητικούς αγώνες.

Σας περιμένουμε για να στηρίξουμε όλοι μαζί την Εθνική μας!!!

Η γυναικεία ομάδα Beaconsfield CC ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κέρκυρα, με τον δεύτερο αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 4 Μαΐου στον ιστορικό χώρο της Κάτω Πλατείας. Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και με την παρουσία φιλάθλων, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε, ολοκληρώνοντας επιτυχημένα τη σειρά των αναμετρήσεων».

 

Από τους αγώνες της Εθνικής μας με την Beaconsfield CC ΦΩΤΟ@ΕΛΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.