Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Η ζωγραφιά του Θεού» στο προσκοπείο

"Η ζωγραφιά του Θεού"
15 Ιουλίου 2023 / 18:12
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Μια συγκινητική βραβευμένη κωμωδία για ένα υπέροχο κορίτσι ΑμεΑ που άλλαξε τον κόσμο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος κατά των Εξαρτήσεων και του AIDS «Στήριξη», παρουσιάζει την ταινία του Ιάκωβου Μυλωνά «Η ζωγραφιά του Θεού» την Πέμπτη 27/07 και την Παρασκευή 28/07 στο προσκοπείο στο Φαληράκι. Μια συγκινητική βραβευμένη κωμωδία για ένα υπέροχο κορίτσι ΑμεΑ που άλλαξε τον κόσμο.

Πρόκειται για μια συγκινητική βραβευμένη  κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με αναπηρία και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν  βάλουμε πάνω απ’ όλα την αγάπη! Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ  και στον περίγυρο τους. Η ταινία συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση.

Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Συντελεστές:

Σενάριο: Ιάκωβος Μυλωνάς

Σκηνοθεσία, Φωτογραφία: Γιάννης Καλογερόπουλος

Μουσική: Δέρβος, Κακουλίδης, Καλογερόπουλος

Παίζουν: Ιάκωβος Μυλωνάς, Νανά Τζαβάρα, Στεφανία Γκουρνέλου, Εύα Καραδήμα, Ευτυχία Μελή, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Ανανιάδου, Χρήστος Μπίλιας και μέλη της Θεατρικής Σχολής Ιάκωβος Μυλωνάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Η ταινία θα προβληθεί με την υποστήριξη του The Moonlight Cinema Caravan.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.