Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ΔΣ της Φιλαρμονικής Καποδίστριας: Η πρόσκληση στερείται νομιμότητας

Φιλαρμονική Καποδίστριας
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνέχεια πρόσκλησης για έκτακτη γενική συνέλευση το ΔΣ της Φιλαρμονικής εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση:

«Με λύπη και απογοήτευση, διαπιστώνεται από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΦΕΚ «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» ότι οι μονομερείς και παράτυπες ενέργειες του κ. Σ. Κοσκινά εις βάρος της ομαλής λειτουργίας του Σωματείου, δεν έχουν τέλος και δεν αναγνωρίζουν νόμιμους φραγμούς.

Έτσι, χθες Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023, αργά το βράδυ (!) το ΔΣ της Φιλαρμονικής πληροφορήθηκε από email και από τα social media για τη σύγκληση κάποιας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ‘ταμειακά εντάξει’ Μελών του Σωματείου, την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00! Και για αυτή την ενέργεια του κ.Κοσκινά, -σε πλήρη αντίθεση με ό,τι προβλέπεται στο Καταστατικό/ άρθρο 21- ουδέποτε το ΔΣ ενημερώθηκε σχετικά, ουδέποτε περιήλθε στο ΔΣ υπογεγραμμένο αίτημα Μελών του Σωματείου για έκτακτη Γενική Συνέλευση, ουδέποτε ελέγχθηκε από το ΔΣ ο αριθμός και η ταυτότητα των ‘ταμειακώς εντάξει’.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι για την ίδια ημέρα (Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2023) είχε ήδη σταλεί νομίμως και εμπροθέσμως πρόσκληση από την πλειοψηφία του ΔΣ σε ολόκληρο το ΔΣ (και προς τον κ. Κοσκινά) για σύγκληση συνεδρίασης ΔΣ.

Κατόπιν τούτων, γίνεται γνωστό ότι η ως άνω πρόσκληση του κ. Κοσκινά, συνιστά πρόσκληση για μια απλή συνάντηση κάποιων Μελών του Σωματείου και όχι πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση αφού στερείται νομιμότητας και κατά συνέπεια η οιαδήποτε απόφαση της συνάντησης αυτής κάποιων Μελών του Σωματείου την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου, ΔΕΝ έχει καμία δεσμευτική ισχύ έναντι οιουδήποτε Μέλους ή οιασδήποτε Αρχής και μπορεί να προσβληθεί σύμφωνα με το Νόμο ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.

Εκ του ΔΣ»