Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στη Φιλαρμονική Καποδίστριας

Φιλαρμονική Καποδίστριας
12 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:03
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απαγορεύθηκε η είσοδος σε πέντε μέλη του ΔΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καλά κρατεί ο «εμφύλιος σπαραγμός» στη Φιλαρμονική Καποδίστριας, ο οποίος έχει πάρει διαστάσεις τον τελευταίο καιρό με συνεχιζόμενο πόλεμο ανακοινώσεων. Σε απάντηση πρόσφατης δημοσίευσης από τη Γενική Συνέλευση, που αποφάσισε να απομακρύνει τέσσερα μέλη, το ΔΣ απαντά:

«Ως ΔΣ της ΦΕΚ ‘Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», δηλώνουμε απερίφραστα έναντι του οιουδήποτε επιχειρεί να παρακάμψει το Καταστατικό, να μειώσει και να προσβάλλει το κύρος του Σωματείου, όπως με τη χθεσινή δημοσίευση εγγράφου, το οποίο αυθαίρετα αποκαλείται ‘Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης’, ότι είμαστε αποφασισμένοι να τηρηθεί η Νομιμότητα και να διαφυλαχθεί το κύρος του Σωματείου.

Στο απαράδεκτο κάλεσμα-ερώτημα, του ψευδεπίγραφου «Πρακτικού Γενικής Συνέλευσης» προς την πλειοψηφία του ΔΣ (ή παραιτείστε ή διαγράφεστε), απαντούμε:

Δεν παραιτούμαστε διότι αυτό θα σήμαινε παραίτηση από τη Νομιμότητα.

Δεν παραιτούμαστε διότι αυτό θα σήμαινε παραίτηση από  Αξίες και Ιδανικά.

Δεν παραιτούμαστε, διότι αυτό θα σήμαινε παραίτηση από το Δίκαιο και την Αλήθεια.

Δεν παραιτούμαστε, διότι αυτό θα σήμαινε παραίτηση από την αγάπη μας για το Σωματείο.

Δεν παραιτούμαστε, διότι αυτό θα σήμαινε παραίτηση από την ήδη δηλωθείσα στήριξη των πολυάριθμων Μελών του Σωματείου.

Αντίθετα λοιπόν από τις τυχούσες προσδοκίες του κ.Σπ.Κοσκινά, ν΄απαλλαγεί από το νομίμως εκλεγμένο ΔΣ, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με όλα τα νόμιμα μέσα, προκειμένου να επανέλθει η Νομιμότητα, να αποκατασταθεί η ομαλότητα, όπως και το να ακουστούν οι φωνές τόσων Μελών του Σωματείου –που εξαιτίας της δημοσιότητας της υπόθεσης- αναφέρουν τους λόγους που έχουν απομακρυνθεί από το Σωματείο.

Επιπροσθέτως, γνωστοποιούμε ότι σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 17:30 περίπου, προσήλθαμε πέντε (5) Μέλη του ΔΣ (κκ Κ.Αλέγρης, Κ.Καλοδίκης, Ν.Ρέβης, Ι.Μπράτος και Χ.Παγκράτης) στο κτίριο της Φιλαρμονικής, όπως όριζε η νομίμως και εμπροθέσμως αποσταλείσα πρόσκληση για  συνεδρίαση του ΔΣ και ο επιστάτης αυτής  δήλωσε στα 5 Μέλη του ΔΣ, ότι έχει εντολή να μην επιτρέψει την είσοδο των Μελών του ΔΣ  για συνεδρίαση ΔΣ».

  • Προς γνώση και ενημέρωση των Μελών και Φίλων του Σωματείου, επισυνάπτεται - δημοσιοποιείται η από 05/9/2023 επιστολή του ΔΣ προς τον κ.Σ.Κοσκινά. 

Κέρκυρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023

εκ του νομίμως εκλεγέντος και υφισταμένου ΔΣ

της ΦΕΚ «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.