Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφόρησε το άλμπουμ γελοιογραφίας του Σπ. Μουρατίδη με θέμα το σκάκι

ΣΚΑΚΙ
22 Δεκεμβρίου 2023 / 18:41
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις γελοιογραφίας στην Ελλάδα, όπου έλαβε και δύο τιμητικές διακρίσεις, καθώς και στο εξωτερικό.

 ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σπύρος Μουρατίδης δημοσιεύει γελοιογραφίες του στις εφημερίδες «Επισημάνσεις» της Κέρκυρας και «Κέρκυρα Σήμερα», ενώ γελοιογραφίες του έχουν δημοσιευθεί και σε άλλα έντυπα στην Ελλάδα. Από τον Φεβρουάριο του 2023, συνεργάζεται και δημοσιεύει γελοιογραφίες του στον «Ελληνικό Κήρυκα ( Greek Herard)» του Σύδνεϋ (Αυστραλία).

Ως ζωγράφος έχει πραγματοποιήσει 6 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και μία στην Αυστραλία, στο Σύδνεϋ. Έχει, επίσης, συμμετάσχει σε περισσότερες από 35 διεθνείς και παγκόσμιες εκθέσεις ζωγραφικής (ακουαρέλα), έχοντας αποσπάσει βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Έχει πραγματοποιήσει επτά ατομικές εκθέσεις γελοιογραφίας (τέσσερις στην Κέρκυρα και από μία στους Παξούς, τα Ιωάννινα και την Αθήνα). Έχει εκδώσει τρία άλμπουμ γελοιογραφίας.

Έχει συμμετάσχει  σε πολλές ομαδικές εκθέσεις γελοιογραφίας στην Ελλάδα, όπου έλαβε και δύο τιμητικές διακρίσεις, καθώς και στο εξωτερικό.

Το τρίτο άλμπουμ του έχεις θέμα το σκάκι και είναι δίγλωσσο (ελληνικά – αγγλικά).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.