Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Μπαλάφα και Κρητικό η πρώτη του ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
26 Ιουνίου 2017 / 20:12
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χθες, Δευτέρα 26 Ιουνίου ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΚΚ με τη συγκέντρωση των παικτών να γίνεται στις 18:15 στα Γαζάτικα, για την επίσημη πρώτη.

Είχε ουσιαστικά δυο νέα πρόσωπα, αφού Μπαλάφας και Κρητικός έχουν υπογράψει με την ομάδα και θεωρούνται παίκτες της, όπως και τους παλιούς που έχουν μείνει, με δυο δικαιολογημένες απουσίες των Τουράμ και Ντουαλά.
Ο Μπαλάφας είναι αμυντικό χαφ και έπαιζε στη Βέροια και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε πάνω από 100 συμμετοχές, ενώ ο Νίκος Κρητικός ένα παιδί «δικό» μας, μετά από ένα χρόνο στην Αθήνα, σε Πανιώνιο και Απόλλωνα, επέστρεψε στην ομάδα. Ουσιαστικά οι παίκτες αυτοί καλύπτουν τις θέσεις που άφησαν κενές οι Ανδρεόπουλος και Νίκιτς, ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε ότι συνεχίζει με τον ΑΟΚΚ πριν λίγες μέρες, αλλά τελικά πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης.
Για τους παίκτες του ΑΟΚΚ το τριήμερο 24 - 26 Ιουνίου, διενεργείται το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων της ομάδος και χθες το πρωί ολοκληρώθηκε  και το σύνολο των εργομετρικών ελέγχων. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν τους βρίσκει αποφασισμένους να κάνουν την υπέρβαση, με στόχο όχι απλά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και μια καλύτερη θέση.
 
Έρχεται και υπογράφει ο Βάρκας
 
Ο τερματοφύλακας Γιαννακόπουλος αναμένεται και τυπικά να γίνει μέλος της ομάδας, ενώ επιθετικά η ομάδα θα ενισχυθεί με τον Βραζιλιάνο Ματέους Βάρκας, που θα βρει στο νησί τον συμπατριώτη του Ροζέριο Τουράμ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Αουντάξ Ρίο, τον απέκτησε η Κορίνθιανς με την οποία κατέκτησε και το Brasileiro U-20. Η Κέρκυρα δείχνει για μια ακόμα φορά ότι επενδύει και σε νεαρούς παίκτες, με στόχο κάποιοι «να βγουν» και ο Βάρκας είναι μια τέτοια περίπτωση. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια