Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο η πρώτη συγκέντρωση για την ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
24 Ιουλίου 2017 / 18:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας

και ενημέρωσης από τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη και τον γυμναστή της ομάδας Φίλιππο Τάντη για το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Όλοι σχεδόν οι παίκτες παρόντες και οι νεομεταγραφόμενοι, με τη διοίκηση να τους παραθέτει γεύμα, όπου επεκράτησε καλό κλίμα.
Από τη Δευτέρα το πρωί ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τους παίκτες, αφού ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας, η οποία θα έχει διπλές προπονήσεις. Όλοι έχουν κατανοήσει ότι άλλο τοπικό πρωτάθλημα, άλλο Γ΄ Εθνική και έτσι ξεκίνησαν τη «δουλειά» για να μπορέσουν σε δυο μήνες περίπου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι.   
Η ΑΕΛ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη θα χρειαστεί ακόμη 1-2 αμυντικούς και αυτό σημαίνει ότι δεν έκλεισε ο μεταγραφικός κύκλος. Βέβαια ανακοίνωσε και μια σημαντική ανανέωση αυτή του νεαρού  Άντονι Ίσερη, ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, παίζοντας με και ως μπακ αλλά και ως χαφ. Ο νεαρός έχει παίξει στα 16 του στη Δ΄ Εθνική με τον Όλυμπο και έχει εμπειρίες με την Κ20 του ΑΟΚΚ στην οποία ήταν βασικός παίκτης.