Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διάταση στον δικέφαλο ο Σιόντης

ΑΟΚ Κέρκυρα
08 Nov 2017 / 17:02
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια από τις πιο σημαντικές μονάδες του ΑΟΚ είναι ο Στέφανος Σιόντης, ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάντα πολύ καλή απόδοση,

είναι από τους κορυφαίους και πολύτιμος για την ομάδα. Όταν στο παιχνίδι με τη Λάρισα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ζήτησε να αντικατασταθεί γιατί τραυματίστηκε, όλοι πάγωσαν, καθώς μια ακόμη απώλεια φέρνει πίσω την ομάδα. Έτσι, περιμένουν όλοι τις εξετάσεις για να δουν το μέγεθος της «ζημιάς» του αμυντικού μέσου. 
Τελικά οι εξετάσεις που έκανε την Τρίτη, έδειξαν πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σιόντης, έχει σύμμαχο και τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να είναι και πάλι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, κάτι που σημαίνει πως δε θα χάσει το κομβικό παιχνίδι με τη Λαμία.
Από κει και πέρα, οι παίκτες μετά το ρεπό της Τρίτης, επανήλθαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς στη Λαμία το μεθεπόμενο Σάββατο, αν και νωρίς, όμως η ομάδα δίνει μεγάλη σημασία και στο συγκεκριμένο ματς. Και αυτό γιατί κανένα παιχνίδι δεν αφήνεται στην τύχη του.
Υπάρχει όμως και ένα μεγαλύτερο κίνητρο να πάρει ο ΑΟΚ τους βαθμούς που χάθηκαν στην έδρα του και ως το τέλος του α΄ γύρου θέλει οπωσδήποτε να πάρει όσους περισσότερους μπορεί, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Και αυτό γιατί μόνο με Λαμία και Τρίπολη τα ματς είναι θεωρητικά πιο εύκολα, αφού έχει ακόμη να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο και θέλει στα πέντε αυτά ματς τουλάχιστον 5 βαθμούς, αν και έχει δείξει ότι είναι ικανός για όλα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια