Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα, έτοιμοι για Λαμία

ΑΟΚ Κέρκυρα
14 Nov 2017 / 15:28
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σαββατιάτικο ματς στη Λαμία είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τεχνικό τιμ και παίκτες στον ΑΟΚ,

αφού θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να πάρει η ομάδα βαθμολογική ανάσα. Η προετοιμασία έχει και ευχάριστα, αφού ο Ροτζέριο Τουράμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του ΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που πέρσι ήταν ο MVP  της ομάδας, έχει λείψει και αυτό γιατί έκανε μια μικροεπέμβαση στον αστράγαλο, η οποία τον άφησε έξω για καιρό, έκανε την απαραίτητη θεραπεία και φαίνεται ότι η ώρα της επιστροφής του πλησιάζει.
Μπαίνοντας σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να τον υπολογίζει, με τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στη Λαμία, να είναι πολλές. Βέβαια δύσκολα θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να μπει αλλαγή και να βοηθήσει.
Στο ίδιο μήκος και ο Νούνιες, ο Πορτογάλος επιθετικός που είναι έτοιμος και αυτός να επιστρέψει, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και λογικά θα είναι στην αποστολή. Οι δυο αυτοί επιθετικοί μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και στο σκοράρισμα και λόγω ποιότητας και λόγω ταχύτητας, δίνοντας στον προπονητή εναλλακτικές λύσεις σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί το επιθετικό κομμάτι της ομάδας και να μπορέσει να σκοράρει, αφού έξι τέρματα σε δέκα παιχνίδια και μάλιστα τα τέσσερα από εκτελέσεις πέναλτι δεν είναι και το καλύτερο.
Οι προσθήκες λοιπόν του Τουράμ που θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν μπορεί να βοηθήσει και του Νούνιες, που ήδη γυμνάζεται κανονικά, θα βοηθήσουν στη συνέχεια τον ΑΟΚΚ που έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος του α΄ γύρου.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια