Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προετοιμασία για τη δοκιμασία της ΑΕΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
07 Δεκεμβρίου 2017 / 18:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό που θέλουν όλοι στον ΑΟΚ, είναι η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο δύσκολο ματς που ακολουθεί κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Το ματς της Δευτέρας είναι πολύ δύσκολο και πάνω από όλα η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές, αλλά είναι αποφασισμένοι όλοι να δώσουν τα πάντα.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με τον προπονητή να τονίζει στους παίκτες την υποχρέωση να τα δώσουν όλα και να επιστρέψουν και σε καλές εμφανίσεις και σε θετικά αποτελέσματα. Δύσκολη αποστολή, αλλά όταν η ομάδα έχει μείνει 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη δεν μπορεί να χαλαρώσει.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας είναι ότι πέραν του Γρομητσάρη που θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Νούνιες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης καθώς είναι ένας παίκτης που από τα άκρα μπορεί να βοηθήσει επιθετικά με την τεχνική και την ταχύτητά του στις κόντρα επιθέσεις, αφού αναμένεται πίεση από την ΑΕΚ.
Ίσως γίνουν 2-3 αλλαγές στη σύνθεση, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, αφού ο Μακεδόνας τεχνικός δει πως θα πάνε οι προπονήσεις της εβδομάδας. Το σίγουρο είναι ότι στην ενδεκάδα θα είναι  ο Γρομητσάρης και πιθανόν ο Σπίνουλας, ενώ πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν στο κέντρο και τα τρία καθαρόαιμα αμυντικά χαφ (Μπαλάφας, Σιόντης, Αρτυματάς) για να ελέγξουν τον χώρο να αντιμετωπίσουν το 3-4-3 της ΑΕΚ.
Εν τω μεταξύ ο Δικέφαλος του Νότου, θέλει να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο, με τα εισητήρια στις θύρες 1, 3, 15, 35 να κυμαίνονται στα 5€, όπως και τα παιδικά στις θύρες 7,11,13. Είναι δύσκολη μέρα η Δευτέρα, μια και είναι εργάσιμη και η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο δίπλα της, γι’ αυτό και η χαμηλή τιμή εισιτηρίου. 
Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Αθ. Κέζο από το Κιλκίς με βοηθούς του, τους Γεωργακόπουλο (Πειραιά), Σινιοράκη (Χανίων), ενώ 4ος ορίστηκε ο Αθ. Τζήλος από τη Λάρισα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια