Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουράμ και στη Football League

ΑΟΚ Κέρκυρα
19 Ιουλίου 2018 / 16:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά πέρσι ο Τουράμ αφού δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε και ο ΑΟΚ δεν πήρε

το κάτι παραπάνω από αυτόν. Άλλωστε η επιθετική δυστοκία ήταν ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που δεν μπόρεσε να μείνει στην κατηγορία, αφού με τίποτα δεν μπορούσε να σκοράρει.
Ο τραυματίας Βραζιλιάνος στράικερ, είχε λίγες συμμετοχές και παρά την προσπάθεια του ιατρικού τιμ και του ίδιου, το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε ποτέ στον βαθμό που θα του επέτρεπε να βοηθήσει. Μοιραία λοιπόν, οι ελάχιστες εμφανίσεις του, κόστισαν και στην ομάδα και στον ίδιο. Και αυτό γιατί ενώ ήταν ο MVP την προηγούμενη σεζόν και πολλές ομάδες τον είχαν στην ατζέντα τους για μεταγραφή, ο τραυματισμός του τις έκανε να στραφούν σε άλλες λύσεις.
Ο Ροζέριο Τουράμ έχει συμβόλαιο και για φέτος, με υψηλές αποδοχές, αφού έγινε με  βάση τη συμμετοχή στη Superleague. Όμως τα χρήματα αυτά δεν μπορεί μια ομάδα της Football League να τα δώσει και λογικό είναι να ζητηθεί από τον ποδοσφαιριστή να γίνει αναπροσαρμογή προς τα κάτω. Η ομάδα τον θέλει, αλλά και αυτός έδειξε να θέλει να μείνει. Ίσως η τεράστια προσπάθεια της ομάδας και το κόστος για να τον κάνει καλά, τον έκανε να σκεφτεί ότι οφείλει να ανταποδώσει στην ομάδα όσα έκανε αυτή για εκείνον και να τη στηρίξει φέτος για να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Τουράμ είπε το ναι στην πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που είχε καταθέσει η Κέρκυρα κάτι που σημαίνει πως και τη νέα σεζόν ο Βραζιλιάνος φορ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, κάτι που ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.
Εν τω μεταξύ ο Ν. Αναστασόπουλος είχε συμφωνήσει με την ομάδα και το απόγευμα της Πέμπτης εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο αμυντικό χαφ Νίκο Αναστασόπουλο και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για ένα χρόνο. Ο Νίκος Αναστασόπουλος προέρχεται από τη Λαμία, με την οποία έκλεισε τη σεζόν με 23 συμμετοχές και 1 τέρμα. Ο Αναστασόπουλος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ΑΕΛ (73 συμμετοχές και 3 γκολ), αλλά και Αστέρα Τρίπολης, Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια