Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενέργειες και δεσμεύσεις για τα απορρίμματα στην Ηλεία του αν. υπουργού Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλου

ΠΑΤΡΙΣ
14 Αυγούστου 2018 / 07:35

ΠΥΡΓΟΣ. Στη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου και του συστήματος ύδρευσης, εστίασαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσή και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος,

... τονίζοντας για τις ανάγκες ορισμένων ενεργειών που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη ανάπτυξη του δήμου και τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.
Στη συνάντηση που είχαν μεταξύ τους, ο κ. Λιατσής εξέφρασε τις ανησυχίες πολιτών και του ιδίου για τον κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς στο Ποτόκι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ελέγχουν πλέον καθημερινά τις προγνώσεις καιρού».
Ωστόσο, εντάχθηκαν στη συζήτηση και τα θέματα της υδροδότησης και των απορριμμάτων, αμφότερα σημαντικά θέματα για τη σωστή λειτουργία του δήμου.
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και στην άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στο δήμο με τα απορρίμματα, κατέθεσε την πεποίθηση ότι η βελτίωση θα επέλθει από τα παιδιά και την ιδέα της ανακύκλωσης που έχει χαραχθεί βαθιά μέσα τους σε συνεργασία με τον υπουργό και τους συνεργάτες του που θα δημιουργήσουν νέα προοπτική για την ανακύκλωση…