Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κοπή της πίτας του ΑΠΣ Ηρακλή

ΑΠΣ Ηρακλής
12 Φεβρουαρίου 2019 / 09:03
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 9/2, η κοπή της πίτας του ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας για το 2019. Στην κατάμεστη αίθουσα Mediterraneo του ξενοδοχείου Park (Ionian Group), παρευρέθησαν

γονείς των αθλητών αλλά και φίλοι του Συλλόγου , οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος επιδείξεων από τα τμήματα του Συλλόγου. Στην αρχή, απονεμήθηκαν στους αθλητές τα νταν από τις εξετάσεις του καλοκαιριού, οι έπαινοι στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων καθώς και βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες κατά τη διάρκεια του 2018.
Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση του Οδυσσέα Ζήκου, σημαντικού δασκάλου στο χώρο του TaeKwonDo, για το σύνολο της προσφοράς του στο άθλημα αλλά και της διαρκούς συμπαράστασης και πολύπλευρης βοήθειας στον Σύλλογό μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη λαχειοφόρο αγορά, μέσω της οποίας μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα χάρη στην προσφορά των χορηγών μας, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά.
Τέλος, το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και αυτούς που ακόμη και αν δε μπόρεσαν να είναι παρόντες, βοήθησαν στην πραγματοποίηση μιας τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης! Και του χρόνου....

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.