Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ικανοποίηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ με τα αστυνομικά μέτρα

ΑμΕΑ
17 Οκτωβρίου 2019 / 11:41
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ ικανοποιημένος με τον νέο σχεδιασμό της Αστυνομίας δηλώνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου, που υπογράφουν ο πρόεδρος Σπύρος Ζουμπουλίδης και η Γραμματέας Μαίρη Κοντού αφορά τον αστυνομικό σχεδιασμό με τίτλο «Ελεύθερη Κυκλοφορία πολιτών στις πόλεις», που έχει στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών στα αστικά κέντρα,  μεταξύ των οποίων και  η προστασία των ραμπών, των θέσεων στάθμευσης των αυτοκινήτων και των διαβάσεων για τα  ΑμεΑ.  αγαθά που όχι μόνο διευκολύνουν τα άτομα με αναπηρία αλλά τους παρέχουν το δικαίωμα των ίσων ευκαιριών και της δυνατότητάς των να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς, αποδεικνύοντας άλλωστε και τα θετικά αποτελέσματα της ημερίδας που πραγματοποίησε η Αστυνομία Κέρκυρας με θέμα «Άτομα με Αναπηρία-Χαρακτηριστικά και τρόποι προσέγγισης της καθημερινότητας τους. Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας συγχαίρει τον Αστυνομικό Διευθυντή Ματθαίο Γιαννούλη  και τον Αστυνομικό Διευθυντή Τροχαίας Κων/νο Βλαχόπουλο και τους ενημερώνει ότι θα ανταποκριθεί σε κάθε πρόσκληση για συνεργασία προς όφελος των ατόμων με αναπηρία Κέρκυρας.                   
                                       
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.