Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δ. Μπιάγκης: «Πρότυπο ήθους & συμπεριφοράς ο Σπύρος Γιαννιώτης»

Μπιάγκης Δημήτρης
29 Οκτωβρίου 2019 / 13:22

«Τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, οφείλουν να αξιοποιηθούν, τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από την Πολιτεία...» υπογραμμίζει ο Βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΙΝ. ΑΛ.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά τη Δήμαρχο Κερκυραίων & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, και ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, συνεχάρη -με ανακοίνωσή του- τον Σπύρο Γιαννιώτη για την είσοδό του στο κολυμβητικό Hall of Fame.

Ο Δημήτρης Μπιάγκης αναφέρει στην συγχαρητήρια ανακοίνωσή του για τη σπουδαία διάκριση του Κερκυραίου -και κορυφαίου Έλληνα- κολυμβητή:

«H πορεία του Σπύρου Γιαννιώτη υπήρξε υποδειγματική.

Τα κριτήρια για να ενταχθεί κάποιος στο Hall of Fame είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και επιβεβαιώνουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, το σθένος του και τη δύναμη της ψυχής του.

Νιώθουμε υπερήφανοι για τις νίκες που μας χαρίζεις, τις τιμητικές διακρίσεις και που μας εξυψώνεις ως λαό, ως Έθνος και ιδιαίτερα ως «Κερκυραίους» όλα αυτά τα χρόνια.

Τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, πρεσβευτές ήθους, ευγενούς άμιλλας, με διάθεση για προσφορά για την Πατρίδα οφείλουν να αξιοποιηθούν τόσο από την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας για την διεξαγωγή αθλητικών δρώμενων-δραστηριοτήτων όσο και από την Πολιτεία ως παράδειγμα προς μίμηση, καθώς αποτελούν πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς για τις μελλούμενες γενιές».