Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η περιοδεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συνεχίζεται τον Αύγουστο

Θέατρο
29 Ιουλίου 2016 / 10:43

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Συνεχίζει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων τη θερινή του περιοδεία με την κωμωδία «Επιτρέποντες» του Μενάνδρου. Κατά το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου οι παραστάσεις θα δίνονται σχεδόν αποκλειστικά στην Ήπειρο (πλην μιας), όπως κι αυτές που προηγήθηκαν σε Ιωάννινα (υπ. θέατρο ΕΗΜ «Κ. Φρόντζος»), Αμφιθέα, Ανατολή, Άρτα (Θέατρο Κάστρου) και Κατσικά. Μετά τα μέσα Αυγούστου το ηπειρωτικό Θέατρο θα δώσει παραστάσεις στη βόρεια Ελλάδα και κατόπιν, επιστρέφοντας στην Ήπειρο, θα συνεχίσει την παρουσία του στις πόλεις, κωμοπόλεις και τα χωριά της. Επτά από τις παραστάσεις αυτές γίνονται με την αρωγή της ΠΕΔ Ηπείρου. Η θερινή περιοδεία και μαζί της η 33η θεατρική περίοδος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα κατεβάσουν την αυλαία με μία παράσταση στην Αττική.
Το αμέσως προσεχές πρόγραμμα της περιοδείας είναι: Κυριακή 31 Ιουλίου Μπάφρα Ιωαννίνων, 9:30 μ.μ, Παρασκευή 5 Αυγούστου Άνω Καλεντίνη Δήμου Γ. Καραϊσκάκη 9:30 μ.μ, Σάββατο 6/8 Χρυσοβίτσα Δήμου Μετσόβου, 9:30 μ.μ, και Κυριακή 7/8 Πλατάνια  Δήμου Δωδώνης, 9:00 μ.μ.

Για την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματισθεί οι εξής παραστάσεις: Τετάρτη 10/8 Πάπιγκο Δήμου Ζαγορίου, 9:30 μ.μ, Πέμπτη 11/8 Πλατανούσα Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, 9:30 μ.μ, Παρασκευή 12/8 Δερβίζιανα Δήμου Δωδώνης, 9:30 μ.μ, Σάββατο 13/8 Ζωτικό Δήμου Δωδώνης, 9:30’ μ.μ. και Κυριακή 14/8 Λευκάδα, Ανοιχτό Θέατρο, 9:30 μ.μ. «Γιορτές Λόγου και Τέχνης» Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας.
Παραστάσεις μετά το δεκαπενταύγουστο θα πραγματοποιηθούν στο Γρεβενίτι Δήμου Ζαγορίου, το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης (εκκρεμεί απάντηση από το ΚΑΣ), Κοζάνη, Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης, «Μερκούρεια» Δήμου Νεάπολης Συκεών, Καναλάκι, Ηγουμενίτσα, Ζαγόρι, Ελεούσα Ιωαννίνων, Κληματιά, Δροσιά Ιωαννίνων και Νέα Σμύρνη.
 
Το πρόγραμμα της περιοδείας δεν είναι πλήρως οριστικοποιημένο κι ενδέχεται να μεταβάλλεται. Ενημέρωση για τυχόν αναβολή, μετάθεση, ή προγραμματισμό επιπλέον παραστάσεων, μπορείτε να έχετε από τα τηλ. 26510 25670 (καθημερινές, πρωινές ώρες) ή να βρίσκετε στην ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων http://dipetheioannina.eu/?cat=1 Στον ίδιο ιστότοπο μπορείτε να ανατρέξετε για πληροφορίες σχετικά με τα βιογραφικά στοιχεία των καλλιτεχνικών συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης.