Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δέος για τον Τόλη Βοσκόπουλο, το Γαστούρι και την Αχαράβη στην Θεσσαλονίκη (photos)

Τόλης Βοσκόπουλος
20 Μαρτίου 2019 / 12:24
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης ο Τόλης Βοσκόπουλος στη παράστασή του στο Παλέ ντε Σπόρ τη Δευτέρα το βράδυ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και αφού χαιρέτισε τον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής Σπύρο Ράλλη γύρισε προς τους μουσικούς του υποκλiθηκε μπροστά τους και όλο το μουσικό σώμα ανταπέδωσε όρθιο την υπόκλιση αυτή. «Είσαστε πάντα για μένα οι καλύτεροι οικοδεσπότες μου έχω γνωρίσει»  ενώ συνέχισε λέγοντας «σας παρουσιάζω τον πρώτο μαέστρο της Κέρκυρας Σπύρο Ράλλη και δεν σας εύχομαι καλή διασκέδαση αλλά σας την υπόσχομαι!»
Για περισσότερες από δύο ώρες ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη που συμπλήρωσε 60 χρόνια στη δισκογραφία.
Εντωπωσιακοί σολιστικοί αυτοσχεδιασμοί από τους Μανώλη Καραντίνη, Θανάση Βασιλόπουλο και Γιώργο Γκιουλετζή ενώ την παράσταση έκλεψε ο Σπύρος Ράλλης που δανειζόμενος κλαρίνο από μουσικό της φιλαρμονικής έκανε ένα εξαιρετικό σόλο με τον Θανάση Βασιλόπουλο.
Σπουδαία τα λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου και για την Αγάθη Κοσκινά την οποία όπως είπε έχει καιρό δίπλα του και θα συνεχίσει να την έχει προβλέποντας μια εξαιρετική καριέρα για αυτήν λέγοντας: «Ένα από τα τραγούδια που είναι δικές μου συνθέσεις και έχει παιχθεί στα ραδιόφωνα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην Ελλάδα και λέγεται "Εσύ και εγώ" το είχα γράψει για μια πολύ μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια (Μαρινέλα). Η Αγάθη πλέον το λέει καλύτερα από αυτήν με σεμνότητα που σπάνια βρίσκεις στο χώρο μας»
Η παράσταση έκλεισε με τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει μαζί με τη κόρη του Μαρία ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο σε αυτή, σε μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή. 
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ                                                                                                                         

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.