Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Β. Κεγκέρογλου: Τα αυτογκόλ του Τσίπρα να μείνουν στο εσωτερικό (video)

Δημοκρατική Συμπαράταξη
26 Μαΐου 2017 / 14:34

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχε. Πέρασε από το «όχι σε όλα» στο «ναι σε όλα». Πέρασε από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς εθνική γραμμή και με τακτικισμούς.

Από τη μια με την υπερφορολόγηση και τις περικοπές κοινωνικών δαπανών και από την άλλη με το τέταρτο ουσιαστικά μνημόνιο, που δεν χρειάζοταν» είπε ο Βουλευτής – Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσυνεδριακού διαλόγου, που θα γίνει στο Φαληράκι το απόγευμα της Παρασκευής, στις 19:30. 
Μιλώντας το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Την αποτυχία του κ. Τσίπρα δεν πρέπει να την πληρώσει η Ελλάδα. Εμείς έχουμε απευθυνθεί στους ευρωπαίους σοσιαλιστές προκειμένου να συζητηθεί η πολιτική της λιτότητας και της σφιχτής δημοσιονομικής προσαρμογής στο Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Τα αυτογκόλ του κ. Τσίπρα να μείνουν στο εσωτερικό, να μην είναι εις βάρος της χώρας». 



Εκτός απ΄τον Βασίλη Κεγκέρογλου,  ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Νίκος 
Τσούκαλης, πρώην Βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. - Μέλος Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Αλέξης Αλεξάκης,  εκπρόσωπος ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Κέρκυρας και Κώστας Παυλίδης, εκπρόσωπος Κινήσεων Πολιτών Κέρκυρας.