Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι νέοι πρόεδροι των Τμ. Μουσικών Σπουδών & Αρχειονομίας

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
26 Οκτωβρίου 2017 / 09:04
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ευστάθιος Μακρής και πάλι πρόεδρος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου, ενώ στο Τμ. Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας εκλέχθηκε ο Σώζων Παπαβλασόπουλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων διενεργήθηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου τα τμήματα Μουσικών Σπουδών και Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής εκλέγεται και πάλι Πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου ο Ευστάθιος Μακρής, που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων των εκλεκτόρων.
Αναπληρωτής Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ιωάννης Τουλής.

Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας

Σύμφωνα με το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής εκλέγεται Πρόεδρος του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας  ο κύριος Σώζων Παπαβλασόπουλος του Χαραλάμπους, αφού συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων των εκλεκτόρων. Αναπληρωτής Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μάριος Πούλος του Σωτηρίου

 

Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.