Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Σολωμό και Φ.Ε. Μάντζαρο, η ορκωμοσία Κράτσα, περιφερειακών συμβούλων

ΠΙΝ
26 Αυγούστου 2019 / 18:12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τα λόγια του Διονυσίου Σολωμού «πάντα ανοιχτά, πάντα άγρυπνα, τα μάτια της ψυχής μας», έκλεισε τον σύντομο λόγο της η νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Ιόνιο Ακαδημία.

Υπογράμμισε τις μεγάλες ανάγκες που έχουν τα Ιόνια Νησιά και ιδιαιτέρως η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά με τους νέους Δήμους που αποκτούν. Χαρακτήρισε κρίσιμη την περίοδο που διανύουμε και τις προκλήσεις του εκσυγχρονισμού στη λειτουργία του κράτους και της βιώσιμης ανάπτυξης.
«Οι ανάγκες των νησιών είναι πολλές, δεν είναι μόνο τα σκουπίδια και οι δρόμοι. Είναι επίσης η αντιμετώπιση του ψηφιακού αναλφαβητισμού, οι ανάγκες διαχείρισης των τουριστικών ρευμάτων και πολλά άλλα, που μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε».
Η σύντομη τελετή ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής «Μάντζαρος».

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.