Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκέψεις για κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων στην Κέρκυρα

Εμπορικός Σύλλογος
16 Μαρτίου 2020 / 08:59

Σε επικοινωνία με την Ε.Σ.Ε.Ε., τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας, όσο και η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σε επικοινωνία με την Ε.Σ.Ε.Ε. βρίσκεται, τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας, όσο και η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, όπως αμφότεροι οι δύο φορείς ενημέρωσαν με κοινή τους ανακοίνωση, προκειμένου να προχωρήσουν στην εφαρμογή του μέτρου του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων.

Πρόκειται για μέτρο πρόληψης, με απώτερο σκοπό -όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση- την προστασία των καταναλωτών, του προσωπικού και των καταστηματαρχών.

Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας και η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ε.Σ.Ε.Ε. για τη λήψη μέτρων για την οικονομική επιβίωση των επιχειρήσεων και των υπαλλήλων.

«Συνιστούμε ψυχραιμία και συμμόρφωση με τα μέτρα. Είμαστε σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση πρώτα της υγείας μας και των οικονομικών επιπτώσεων του κλάδου μας και των συνεργατών μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας και της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.