Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας σε Πουλημένο και Τρεπεκλή

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας
21 Δεκεμβρίου 2023 / 13:40
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Με αφορμή την ορκωμοσία του δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και του Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή, ο Εμπορικός Σύλλογος προσβλέπει σε μια αποτελεσματική συνεργασία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαρητήριες επιστολές αποστέλλει ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας στον νέο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο και τον νέο Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή, επισημαίνοντας ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία για την επιλυση προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Οι επιστολές

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Αλέγρης & το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια  για την εκλογή σας στο αξίωμα του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων. Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας, ευχόμαστε τόσο σε εσάς όσο και στους συνεργάτες σας  κάθε  επιτυχία στο απαιτητικό και δύσκολο έργο που καλείστε να επιτελέσετε .

Είμαστε στην διάθεση σας με στόχο την επίλυση προβλημάτων που δυσχεραίνουν τον τόπο μας, αλλά ταυτόχρονα και τον επιχειρηματικό κλάδο μας .

Είμαστε ανοιχτοί για να αποτρέψουμε την δημιουργία νέων προβλημάτων άμεσα και αποτελεσματικά.     

Αγαπητέ  Κύριε Περιφερειάρχα

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Αλέγρης & το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας , σας συγχαίρουμε  για την εκλογή σας στο αξίωμα του Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων και σας ευχόμαστε κάθε  επιτυχία στο  έργο σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από την συνεργασία μας μπορούμε να επιλύσουμε αποτελεσματικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας αλλά και τον τόπο μας με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων .  

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Αλέγρης                        

Ο Γ. Γραμματέας, Χρήστος Λαβράνος 

                                                      

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.