Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρούσσινος σε Άνθη: «Πόσα τμήματα θα λειτουργήσουν στον Βορρά με πάνω από 20 παιδιά;»

«ΛΑ.ΣΥ.»
31 Αυγούστου 2020 / 12:42

Επστολή του επικεφαλής της «ΛΑ.ΣΥ.» Βόρειας Κέρκυρας στον Δ/ντη Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία ζητά να πληροφορηθεί τον αριθμό των τμημάτων νηπιαγωγείων και δημοτικών που θα έχουν πάνω από 20 μαθητές, προκειμένου να εισηγηθεί σχετικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 3ης Σεπτεμβρίου

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΛΑ.ΣΥ.» Β. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Επιστολή, με την οποία ζητά να πληροφορηθεί τον αριθμό των τμημάτων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, τα οποία θα λειτουργήσουν στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς με περισσότερους από 20 μαθητές, απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βόριεας Κέρκυρας», Κώστας Ρούσσινος, στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιστολή του Κώστα Ρούσσινου προς τον Χρήστο Άνθη:

«Αξιότιμε κύριε διευθυντά,

αιτούμεθα να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των τμημάτων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που έχετε προγραμματίσει να λειτουργήσουν με περισσότερους από 20 μαθητές στην προσχολική αγωγή και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας.

Τα στοιχεία τα χρειαζόμαστε για τη διαμόρφωση σχετικής με το ζήτημα εισήγησης για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά».