Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατεστραμμένες και οι τουαλέτες 1ου - 2ου Λυκείου Κέρκυρας

ΓΕΛ
06 Οκτωβρίου 2021 / 15:21
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις "πληγές" τους άφησαν για ακόμα μια φορά οι καταλήψεις στα σχολεία της Κέρκυρας.

Με την εκπνοή των καταλήψεων, καταγράφηκαν σπασμένες πόρτες, θρανία, άδειασμα του περιεχομένου των πυροβεστήρων στα γραφεία των καθηγητών και στους διαδρόμους ενώ σκίστηκε και το φιλέ της αυλής. Μάλιστα, η Διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει σχετικά και τους γονείς των μαθητών, ζητώντας τη συνδρομή τους ώστε να επιστρέψει το σχολείο στην ομαλή του λειτουργία.  



Σοβαρές ζημιές επιπλέον σημειώθηκαν και στις κοινές τουαλέτες 1ου και 2ου Λυκείου,  όπου βρέθηκαν κατεστραμμένες πόρτες, είδη υγιεινής και καζανάκια.

Τις δύο προηγούμενες μέρες, στο κύριο κτήριο των σχολείων αντικαταστάθηκε μια πόρτα και καθαρίστηκαν οι χώροι από την ξηρά σκόνη των πυροσβεστήρων.

Τα Γενικά Λύκεια από την Τετάρτη λειτουργούν κανονικά ενώ υπό κατάληψη παρέμεναν το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, το 5ο ΓΕΛ και στο 1ο ΣΕΚ.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.