Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Η Σοφία του Τραύματος» και διαδικτυακό εργαστήρι για τον ενηλικισμό στην Casa Lucia

Casa Lucia
04 Μαΐου 2023 / 17:58
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις μπορούν να απαντήσουν αυτές τις ερωτήσεις και σε προσκαλούμε να έρθεις στην Casa Lucia να συμμετάσχουμε μαζί δια ζώσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τι είναι η trauma informed μάθηση και τι είναι ο ενηλικισμός; Δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις μπορούν να απαντήσουν αυτές τις ερωτήσεις και σε προσκαλούμε να έρθεις στην Casa Lucia να συμμετάσχουμε μαζί δια ζώσης.

- Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) οι καταπληκτικές Anne Sophie Winkelmann και Κατερίνα Βαρέλλα διοργανώνουν διαδικτυακό εργαστήρι για τον ενηλικισμό «Σχέσεις εξουσίας μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Μια (αυτό)κριτική ματιά στον ενηλικισμό».

Θα υπάρχει κοινή οθόνη, αλλά κάθε άτομο θα πρέπει να εγγραφεί ξεχωριστά και να συνδεθεί μέσω της δικής της/του συσκευής.

- Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα παρακολουθήσουμε την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Η Σοφία του Τραύματος» από τη Younity Greece για το έργο του Gabor Maté προς μια trauma informed κοινωνία.

Κάθε άτομο πρέπει να εγγραφεί ξεχωριστά εδώ

Θα ακολουθήσει συζήτηση Q&A (δια ζώσης) με τον Pieter Lijesen, ο οποίος συμμετέχει στο επαγγελματικό πρόγραμμα Compassionate Inquiry του Gabor Maté.
Για τα μικρά το βράδυ μπορούμε να παίξουμε άλλη ταινία και υπάρχουν χώροι για ύπνο.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις καθώς θα δημιουργήσουμε Ομάδα 'Ερευνας Trauma Release.

Εγγραφές: [email protected]

Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο:

- Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 12:00 Μπορώ να μαθαίνω πιο χαλαρά; Ένα εργαστήρι για μαθητές ηλικίας 14 με 18 ετών με την Καλλιόπη Άνθη. Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου από τις 12 μέχρι όσο αντέξουμε.
- Στήσιμο Κατασκήνωσης.
Θα στήσουμε την κατασκήνωσή μας. Θα γίνει άσκηση δεξιοτήτων κατασκευής και DIY. Για εφήβους και ενήλικες.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.