Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με τον Νίκο Σοφιανό

ΚΚΕ
15 Μαΐου 2023 / 12:22

Tην Πέμπτη 18/5 στον πεζόδρομο Γεωργίου Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ απευθύνει πλατύ μαχητικό κάλεσμα συμμετοχής στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο νησί που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/5 στις 19:30 στον πεζόδρομο Γεωργίου Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα) με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
 
Το πραγματικό δίλημμα μπροστά στις εκλογές είναι πόσο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αυτό κρίνεται από τη λαϊκή πρωτοβουλία και δράση, από την οργάνωση των εργαζόμενων, από το πόσο ψηλά θα είναι το ΚΚΕ για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να πάρουμε ανάσες ανακούφισης. 
 
Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για τον λαό μας από αυτές τις εκλογές, είναι να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ και όσο πιο αδύναμα και φοβισμένα τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τα «συμπληρώματά» τους. Η σταθερότητα που μας διαφημίζουν, σημαίνει απόλυτη αστάθεια για τις ζωές μας. Η εμπειρία όλων μας το έχει αποδείξει.
 
Την 21η Μάϊου μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και το πιο σημαντικό, να ανοίξουμε τον δρόμο της ανατροπής, τον δρόμο της πραγματικής προόδου που έχει ανάγκη ο λαός.