Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπορμπότης: «Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή»

Μπορμπότης
25 Ιουνίου 2023 / 23:28
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τόνισε ότι από αύριο οι βουλευτές του κόμματος θα βρεθούν δίπλα στα εργατικά προβλήματα και στους εργατικούς αγώνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ο γραμματέας της Τ.Ε. του ΚΚΕ Κέρκυρας Γιάννης Μπορμπότης δήλωσε ότι «χαιρετίζουμε του χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν με την ψήφο τους  το κόμμα μας».

Επιπλέον τόνισε ότι από αύριο οι βουλευτές του κόμματος θα βρεθούν δίπλα στα εργατικά προβλήματα και στους εργατικούς αγώνες.

Ακόμη ανέφερε ότι «Από το σημερινό αποτέλεσμα φαίνεται ότι ψήφος του ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, δεν είναι ευκαιριακή. Δείχνει δεσμούς που αντέχουν και διευρύνονται και που πρέπει να δυναμώσουν και να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο». Ενώ προσέθεσε ότι «Με βάση το αποτέλεσμα έχουμε αύξηση σε ποσοστό τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Συνολικά, μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό εκφράζεται μια δυναμική ανόδου του κόμματος, που αποτελεί το θετικό στοιχείο αυτής της εκλογικής μάχης. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το λαό και το ΚΚΕ θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του και θα διεξαγάγει μια μαχητική αντιπολίτευση».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την είσοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη βουλή και να την χαρακτηρίσει ως μια αρνητική εξέλιξη, ενώ έκλεισε ευχαριστώντας συνεργάτες και υποστηρικτές.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.